Ален Делон, Моника Белучи, Антонио Бандерас, Хавиер Бардем и други звезди от кинофестивала в Кан ще могат да се видят в столичната галерия Нирвана, където на 20 юни ще бъде открита изложбата „Tête à tête“ на водещата от Канал 3 Ивелина Кунчева.

В галерията на Ники Младжов мултимедийна експозиция ще покаже най-значимите моменти от надпреварата за престижните награди, която се проведе за 72-и път на Лазурния бряг тази година. Атмосферата на Френската Ривиера ще бъде пренесена в трите зали на Нирвана, която е известна като един от най-престижните арт центрове в страната.

Това е втора поредна изложба на Ивелина Кунчева в галерия Нирвана – миналата година красивата блондинка, която по традиция всяка година отразява кинофестивала в Кан, потопи ценителите на изкуството в атмосферата на прочутите филмови награди.



Дрес код като за Френската Ривиера е само нюанс от изненадите, които е подготвила Ивелина Кунчева. Старинната сграда на ул. „Ангел Кънчев“ 17, в която се намира галерия Нирвана, ще се изпълни с духа на едно от най-известните събития в световното кино. Фотографии на най-актуалните филмови звезди, интервюта и репортажи ще могат да видят гостите на откриването на изложбата в галерията на Ники Младжов, който дава шанс на различните видове изкуства в престижното арт пространство.