"Когато тя изчезна" от Минка Кент

Авторката обича да изследва какво се случва, когато добрите хора вършат лоши неща и поставя героите си в комплицирани и непредвидени ситуации

Колата ѝ е открита на паркинга пред магазина, чантичката и телефонът ѝ са на седалката, ключовете стоят пъхнати в таблото, а следа от борба и насилие няма. Жената сякаш се е изпарила.

Мередит Прайс е най-голямата късметлийка на света. Съпругът ѝ Андрю е чаровен и успешен финансов брокер. Имат две деца и живеят в охолство и разкош в планинско курортно градче. След три години брак животът на Мередит е станал доста предвидим. До деня, в който тя изчезва безследно.

Гриър Амброуз трябва да открие сестра си, независимо от това как и защо е изчезнала. Тя се впуска в отчаяно търсене, но изглежда никой не е познавал истинската Мередит.

Би ли изоставила семейството си? Или някой би искал да я нарани?

Отговорите се крият в най-тъмните кътчета на човешкото съзнание...

Книгите на Минка Кент шестват неизменно в класациите на Амазон и я превръщат във водещ автор в жанра. Минка обича да изследва какво се случва, когато добрите хора вършат лоши неща и поставя героите си в комплицирани и непредвидени ситуации.