Въглехидратите ли са най-големият ни враг? Приемаме ли достатъчно протеин? А някоя диета изобщо работи ли? Отговори на тези въпроси ще получите в новата книга на д-р Идрис Мугал "Наситени митове".

Постоянно ни засипват със съвети как да водим един „по-здравословен“ живот, като започнем от периодичното гладуване и кето режима и стигнем до веганството и опасните възпаления.

Некачествената информация със съмнителни източници е навсякъде около нас. Но към кого да се обърнем за наистина добри и научно доказани съвети, на които можем да вярваме?

На помощ идва д-р Мугал, който е приел за своя мисия да образова, вдъхновява и помага на хората по света, що се отнася до диети и начин на живот.

Книгата му „Наситени митове“ е единственият помощник, който ви е нужен, за да прозрете с лекота зад опасните за здравето вярвания и фалшиви факти и да заживеете по един наистина по-здравословен начин.

Независимо дали искате да отслабнете, да спите по-добре, да предотвратите заболявания или просто да имате повече енергия, „Наситени митове“ ще ви напътства как да взимате правилните решения за здравето си ден след ден, за да живеете и да се чувствате значително по-добре.

Д-р Идрис Мугал работи в Националната здравна служба във Великобритания, има магистърска степен по хранителни изследвания. Редовно изнася образователни лекции и семинари.

От 2021 г. публикува видеоклипове в социалните мрежи, за да помогне на хората да се борят с някои от най-вредните и ненаучни съвети за начина на живот. Привлякъл е милиони последователи, а сега събира цялото знание на едно място в тази достъпна и практична книга.