Невероятен Скандал: Стивън Кинг ругае наш писател!

Илиян Кузманов е първия в историята български писател влезнал в Топ 20 по продажби на най- големия в света книжен магазин Амазон

В българската преса се за вихри невероятен скандал. Клюкарска медия извади tweet на Стивън Кинг, в който той ругае родния писател Илиян Кузманов! Стивън Кинг побесня, след като бе изхвърлен от класация в Англия от българския писател Илиян Кузманов.  

В Туитър, той се нахвърли върху родния писател, но бързо се вразуми, все пак става въпрос за литературна класация и 10 000 души бяха дали гласа си за българина.

Миналата година по същия начин безкруполния Илиян бе докарал до нервен срив още няколко писатели от САЩ и Англия, които се нахвърлиха настървено върху него, след като бе оглавил класацията на FilmDaily за най-сексапилен писател в света за 2021 година. Кой по дяволите е Илиян Кузманов попита Стивън Кинг? Разследващи журналисти се опитаха да разплетат мистерията:

Илиян Кузманов е първия в историята български писател влезнал в Топ 20 по продажби на най- големия в света книжен магазин Амазон. Комерсиално постижение, което му навлича омразата навсякъде.

Но както бе казал един писател за него, той е енергиен вампир хранещ се с генерираната омраза срещу себе си. Тръгнал от дъното нашия писател по най- гаменския и биткаджийски начин успява да се пребори с най- големите имена на литературата. Той е от село и не го крие, а напротив с гордост го подчертава!

Цялото семейство на Илиян е от село Калугерово, той израства в крайните квартали на Пазарджик, направо казано в махалата. Но в Калугерово на кметството е сложена паметна плоча на прадядо му, който е виден възрожденец и търговец от стари времена. Семейство, на което комунистическия режим национализира всичките богатства и ги хвърлят в тината. 

Илиян Кузманов, работи в България още от 12 годишна възраст, както разкриват БТВ и НОВА в предаване за него. Подвизава се по заведения, дребен върти алъш вириш на магистрала Тракия както и върши дребни престъпления, от които той не се гордее. На 22 години заминава за Канада където Илиян се променя и залита по бизнеса и духовно самоусъвършенстването.

Според родните клюкарски издания писателя ни Казанова обикаля целия свят, а в Лондон създава два мулти милиони бизнеси. За единият както разкрива разследване на най-влиятелната италианска журналистка в САЩ - Вивиана Драгани се твърди, че е взет от руската мафия, като наказание за прегрешенията на Илиян със загадъчна рускиня, според някои източници елитна проститутка.

Любовните афери и негови покровителки, го свързват от професорка в Оксфорд, работеща за ООН, през една от най-успелите адвокатки в САЩ до влиятелна колекционерка милиардер свързана със Sothbeys. Но както разкрива Вивиана, Илиян в Канада работи като личен асистент за една от кандидат кметиците на Монреал, която го е вкарала в правилните кръгове, което е и основата за бизнеса му в Лондон.

Няколко години назад във Венеция Илиян се подвизава в най-стария частен клуб в Европа. Като се твърди че работи за хора свързани с Британското Кралско семейство и Ротшилд. А най-фрапантния слух е че е имал интимна връзка с принцеса Беатрис от Йорк.

Все пак факт е, че някои доста влиятелни хора стоят зад Илиян Кузманов. Хора които плащат за охолния му живот на Острова и изключително скъпите му ПР кампании. По сметки на разследващи медии, само за успеха над Стивън Кинг е публикуван в над 1000 западни медии- САЩ, Германия, Англия, Франция, Турция. Което пак по груби сметки е над половин милиона паунда.

А десетките хиляди публикации, международните книжни турнета, това всичко е милиони. Малко са писателите в света, които могат да се похвалят с такива средства. Колкото и книги да продава това са изключително големи милионни инвестиции. Ясно е че богати любовници ги правят! Може да се види и охолния и богатия му живот в Лондон от социалните мрежи.

Както и че Холивудски Актьор участвал в Авиатора и The Colleteral с Том Круз рекламират книгата му. В небостъргача в който Илиян е живял в Лондон и са правени представянията на книгите му, казват че той притежава няколко изключително скъпи имота в Лондон.

В България Илиян има фондация, която се прочува след като спасява латвийка жертва на трафик. Фондацията прави частна библиотека и параклис в Пазарджик. Библиотеката и параклиса са унищожени, след серия от заплахи които принуждават Илиян да се премести отново в Лондон. В крайна сметка той е написал книга озаглавена „Дяволът аз го познавам“, която покорява международните класации!

А както знаем Путин обяви международна Света Война на Сатаната и силите на мрака, за които той смята всичко свързано със Запада, дори и Ватикана. Така че е нормално да унищожат параклиса издигнат от Илиян в Пазарджик, въпреки че 4 ма свещеници го освещават на времето.

Ако го потърсите в американския Google, ще намерите около 60 000 статии за него и купища видео и снимки, ако решите да го намерите в руския Yandex, нашия скандален писател не съществува въобще.

Руските служби явно добре си вършат работата с изтриването и заличаването, параклиси, интернет. Както едно време ни триеха интелигенцията, сега го правят със всичката си опозиция у нас. А и в допълнение Украински супер модел се изпъчи да рекламира книгата му и да разказва какъв голям приятел на Украйна е Илиян!

Свързват го с ЦРУ и Английското разузнаване. Обвиняват го че благодарение на легендарните български креватни дарби омайва безброй жени и мъже по цял свят и успява да пожъне големи успехи.

В Пазарджик, разказват че е имал сексуални отношения с влиятелни политици, сред които лидерка на червена партия, като дори се загатва че в любовната му мрежа има политически представители и на двата пола.

Невероятен комбинатор и стратег, член на МЕНСА, човек с доста по високо IQ от Айнщайн. Колкото повече се опитваме да отговорим „Кой по дяволите е Илиян Кузманов?“ толкова повече мистериите около него не ни позволяват да го направим…

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук