"Подкрепете България!“ призова с видеоклип един от легендарните американски барабанисти Кармайн Апис, който като много световни звезди от рок сцената подкрепя българската рокбанда Intelligent Music Project, представяща страната ни тази година на Евровизия.

Подкрепа за българската група изразиха с видеопоздрав също така Греъм Бонет и Тони Кери от Rainbow, както и Дий Снайдър от Twisted Sister. „Успех на Евровизия, знам, че ще ги разбиете!“, призова и Джоел Хокстра от Уайт Снейк.

Бърни Шоу, вокалист на Uriah Heep, започва видеопоздрава си на чист български език, а колегата му Мик Бокс споделя: „В сърцата ни има специално място за България, заради нашата песен July morning на всеки 1 юли има прекрасен фестивал в България и имаме много фенове там.

„Давайте, момчета!“, нахъсва колегите си и Ръсел Гилбрук от легендарната група. Световноизвестният китарист Аксел Руди Пел също изрази подкрепата си към българската рок банда за участието й на Евровизия. „Подкрепете България!“, призоваха китаристът на Motörhead Фил Кембъл и вокалистът и китарист на Blue Oyster Cult Ерик Блум.
 

Видео подкрепа за българската група записахаТони Мартин от Black Sabbath, Джон Пейн от ASIA, и Саймън Филипс от ТОТО. Членовете на още една легендарна група изпратиха своите пожелания за късмет до българския представител на Евровизия – Карл Сентанс, Пийт Агню, Лий Агню и Джими Мърисън от Назарет.

Последваха ги още звезди - Ерик Блум от Blue Oyster Cult, Тод Сукърман от Styx, Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath), Роджър Ърл (Foghat), DORO, Джеф Скот Сото (Yngwie Malmsteen, Journey), китаристът Gus G от групата на Ozzy Osbourne, барабанистът Майк Терана (Yngwie Malmsteen, Journey), Тим Пиърс (записвал песни с Майкъл Джексън, Bon Jovi и др.) и клавиристът Тони Кери (Rainbow).

Страната ни ще бъде представена на престижния музикален конкурс с песента "Intention" по текст и музика на известния български филантроп д-р Милен Врабевски, който е и създател на най-прогресивната българска група Intelligent Music Project.

Вече стартира мащабно турне, на което рокбандата на д-р Милен Врабевски, предвождана от настоящия вокалист на Rainbow и Michael Schenker Group Рони Ромеро разтърсва световни рок сцени в различни градове по света, предстои концерт в Солун на 25 март и в Париж на 27 март, на 3 април супер групата е в Лондон, а на 9 април – в Амстердам.

На концертите звучи на живо българска музика и динамичното парче, с което България ще участва на Евровизия. Песента се радва на изключителен интерес от страна на феновете, в Spotify има гигантско количество стриймове, в youtube парчето също се гледа нон стоп.

Авторът на разтърсващото рок парче със специално посление има зад гърба си шест албума с участието на най-големите звезди от световната рок сцена. "Intention" поставя въпроса за личната вътрешна борба на всеки един от нас с остарелите модели за вяра и поведение, които ни дърпат назад.

Намирането на правилния път, обаче, е битка, дори война със самите себе си. За победа на доброто е нужно сериозно намерение!”, споделя д-р Милен Врабевски. И въпреки че прогресивната супер група се състои от доста талантливи музиканти, песента ще бъде представена на Евровизия само от 6 члена на Intelligent Music Project, тъй като според регламента това е бройката на музикантите.

На Евровизия България ще бъде представена от шестте рок звезди: Рони Ромеро, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов и Димитър Сираков.

И докато турнето събира овации от фенове, от Intelligent Music Project споделиха благодарността си към трима страхотни музиканти, защото никога не забравят доброто. „През годините сме имали възможността да работим с невероятни музиканти, които се оказаха и страхотни личности - за кратък период от време те се превърнаха в наши истински приятели!

Благодарим за подкрепата на трима от тях: Саймън Филипс (TOTO, Protocol) - участва в пет албума на Intelligent Music Project не само като барабанист, но и като музикален копродуцент. Той е част от албумите "My Kind O' Lovin'", Touching the Divine, "Sorcery Inside", "Life Motion" и предстоящия 7-ми албум "Unconditioned".

Джон Пейн (ASIA) участва в 4 от албумите на Intelligent Music Project – „Touching the Divine“, „Sorcery Inside“, „Life Motion“ и „The Creation“. Тим Пиърс – свири на китара в третия албум на Intelligent Music Project „Touching the Divine“. Записвал е с Джо Кокър, Майкъл Джексън, Бон Джоуви, Алис Купър и много други.“