Всичко, което трябва да знаете за живота с котка в най-забавния комикс – „Котката на Саймън“ от карикатуриста Саймън Тофийлд

YouTube поредицата, която завладя света, се появява в специално издание на български език

През далечната 2008 г. карикатуристът Саймън Тофийлд решава да покаже на света какво е да живееш с котка. Забавните интернет комикси бързо прерастват в един от най-популярните YouTube канали,  Walt Disney Animation Studios подготвят три отделни филмчета по тях, а след това се появяват две игри за мобилни устройства.

Днес каналът  „Котката на Саймън“ може да се похвали с почти 6 милиона последователи, а в книжарниците се появява издание с някои от най-любимите комикси, с които да се уверите окончателно, че това да бъдеш собственик на котка е истинско призвание, а често и приключение, надскачащо и най-оригиналните филмови сценарии.

Всеки, който е имал котка, знае – зад пухкавата козина, милите очички и сладката муцунка се крие чудовище, което е готово да направи всичко, за да получи онова, което иска.

Да живееш с котка има своите бонуси, откъдето и да го погледне човек:

Забавни, оригинални и неочаквани, комиксите на Саймън Тофийлд вадят на показ всички весели и комични моменти от това да се грижиш за котка. И напомнят – животът е по-шарен, когато е споделен.

 „Котката на Саймън“  е за вас, ако обичате котки, защото знаете, че зад фасадата на космата себичност се крие едно мило животинче. Също така е за вас, ако мразите котки. Купете я и я подарете на някого, който има котка, за да му се подигравате. При всички случаи ще се забавлявате.