Яна Маринова и дъщерята на Иван Ласкин в драма за домашното насилие

Актрисата говори за новия си филм "Игра на доверие", който определя като "мотивационна драма за домашното насилие"

Актрисата Яна Маринова говори за новия си филм "Игра на доверие", който определя като "мотивационна драма за домашното насилие".

В него си партнира с Луиза Григорова-Макариев, Владимир Зомбори и дъщерята на Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева - София. Режисьор е Мартин Макариев. Филмът е заснет само за 18 дни.

"Това е независимо кино, то не е финансирано от държавата, което означава, че в него не са вложени пари от данъци. Правим го екип от хора, които сме запалени от самата идея и сме готови да влагаме собствени средства, за да я видим на екран."

"Всички хора, които са работили с деца, ще ви кажат, че са били страхотни, но София наистина изигра една много сложна роля, защото във филма става дума и за насилие над деца. Ние я хвърлихме в най-дълбоките води от самото начало", казва Маринова за дебюта на дъщерята на Иван Ласкин.

Майка ѝ Александра публикува снимка от последния снимачен ден и написа: "Някъде , там , горе баща ти те гледа и се гордее със своята принцеса !!! Браво София Ласкин !!! Браво"

Екипът на филма обаче все още не мисли за премиера. Защо - чуйте във видеото по-горе.