Едва ли има жена, която да не иска да се радва на вечна младост. Имаме две новини за вас - една лоша и една добра. Лошата е, че времето не може да бъде спряно. Хубавата обаче е, че можете да забавите влиянието му върху организма си. 

Със сигурност познавате хора, над които времето сякаш няма власт. Когато са на 40 години, изглеждат като на 20, а стигайки 60-те, можете да ги сбъркате с 30-годишни.

Топ диетолог разкри тайните на италианките за вечна младост

Възрастта им може да се определи само по годините на техните деца и внуци, финансовия им успех, житейски опит или просто ако знаете точната им дата на раждане.

В същото време знаете със сигурност, че не са си инжектирали ботокс и други химикали, не са прибягвали до услугите на пластични хирурзи и дори не ходят постоянно в салоните за красота.  

9 тибетски упражнения за вечна младост

Как успяват да съхранят младостта си ли? Тайната им се крие в начина на хранене! Можете да забавите влиянието на времето, стига да се храните по правилния начин.

С помощта на кои шест най-обикновени продукта ще забавите значително пагубното влияние на времето върху организма си, четете в jenata.blitz.bg.