Спомен от преди пет години публикува на страницата си във Фейсбук Алекс Сърчаджиева. На снимката тя е с покойния си съпруг Иван Ласкин и дъщеричката си. 

Тримата са усмихнати, щастливи, селфито е направено на събуждане с послание към всички за един усмихнат ден. Днес, обаче, тази снимка предизвиква повече тъга. Алекс Сърчаджиева се бори смело с болката по непрежалимата загуба на съпруга си и то най-вече заради момиченцето си, което също много страда, че вече не може да вижда татко си. 

Актрисата е преживяла прекалено много болка със смъртта на най-близките си хора. Когато си отива майка й - великата актриса Пепа Николова, до нея застава Иван Ласкин и някак си успява да я преведе през мъката. Силната връзка, която двамата постепенно изграждат, нямаше как да не впечатли хората, които ги познават. Сега, след като нейният ангел - хранител си е отишъл, Алекс Сърчаджиева трябва отново да се съвзема.

Невероятно силната млада жена успя с течение на времето да се върне и към представленията и дори намира воля да се усмихва заради приятелите си и детето. 

Към снимката, която тя е публикувала днес, няма никакъв коментар, но посланието е ясно -. любов толкова силна и истинска, че няма как да си отиде след смъртта.