Луната се движи в знак Близнаци на празен ход от 07:59 до 14:10 часа, а след това преминава в знак Рак. През посочения интервал не се препоръчва да започвате нищо ново и важно, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.
Можете да вършите обичайната работа или да довършвате започнатото.

„През 15-ти лунен ден /до 17:49 часа/ хората са психически по-уязвими и не се препоръчва нищо да се започва. Емоционално нестабилно време, което ще се отрази най-вече на жените. Не се захващайте да изяснявате отношения. Нищо добро няма да излезе от цялата работа. Активизира се вътрешното начало на всеки човек, става лесно податлив на земните съблазни. Противопоказни са рискованите действия и авантюрите. Следва да се придържате към проверена линия на поведение и да съблюдавате всички правила на законност“, съветва астрологът.

„Пазете се да не се поддавате на чужди внушения, на мързела и изкушенията. Всякакви неконтролируеми емоции могат да доведат до непредвидими последствия. Засилват се възприемчивостта, проницателността и се активизират творческите способности“, добавя Ивелина Пенчева.