Луната е в знак Риби. Време да се обърнете към своя вътрешен мир, да почувствате кое влияе зле на психиката ви и да се опитате да очистите своя живот от негативното въздействие. Подходящо е посещение на църква и други свети места, медитация и молитва. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже много полезно за шлифовка на вашите душевни качества. Един друг ще сте си необходими за духовното си развитие. Деловите връзки създадени сега, може да не привлекат никакви видими резултати, ако дейността не е свързана с благотворителност, религия, болници и места лишени от свобода. Приятелските отношения могат да бъдат продуктивни при даване на полезни съвети, оказване на психологическа подкрепа. Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по-малко да вървите и меки обувки. От 18:15 до 18:21ч – тези 6 минути са непълноценни, затова в тях не започвайте нищо важно. След това Луната преминава в знак Овен.

7 лунен ден (от 11:22ч до 12:04 на другия ден) – Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Силата на словото е голяма в този лунен ден. Каквото кажете, може да се осъществи, затова внимавайте какво говорите. Не отправяйте клетви. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Деловите хора трябва да внимават при работа с документи и други ценни книжа. Има възможност да се реализират планове и идеи, появили се в предишното лунно денонощие. Партньорите са склонни да проявяват доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Подкрепа могат да окажат близки и роднини. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Секс - При сексът в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти, рецитиране на стихове. Много подходящо е съвместното четене на еротична литература, не порнографска обаче. Говорете повече любовни думи, не се скъпете на взаимни комплименти. Не забравяйте, че казаните думи в седми лунен ден се въплъщават с времето в реалността и ако сега казвате на своята жена, мъж, любовник или любовница, че са страхотни, приказни и секси, скоро ще станат точно такива. Луната ви призовава към романтичен и страстен секс, така че не се отказвайте!