Атанас Кателиев е „Гласът на България“. Стругарят от Варна донесе първата победа за Графа в тригодишната му история като треньор в шоуто.

„Твоят път тепърва започва. Гордея се с теб, браво!“, прегърна го Влади Ампов на сцената, която избухна с празнчни фойерверки.

Атанас изгуби способността си да говори от вълнение и прегърна статуетката със сълзи в очите. Той спечели битката срещу Тино Хаджиев от отбора но Камелия.

Във финалния двучасов концерт вокалните остриета от отборите на Лечев, Михаела, Графа и Камелия премериха сили в четири солови изпълнения и четири дуета с треньорите си.

Зрителите решиха на крачка от голямата награда от 50 000 лв да си тръгнат соул дивата от Дубай Ива Георгиева и тийнейджърката с хипнотизиращи сини очи и тембър Надежда Александрова.

Сестрата на големия победител - Христина броени часове преди финала: Той вече е победител!

На крачка от голямата победа Ива загуби доверието на зрителите, но получи отличен от носителите на „Грами“ Clean Bandit, които избраха да запишат с нея версия на култово свое парче. 

В последния етап на шоуто Наско и Атанас изпълниха по една специална песен, избрана от феновете на предаването.Гласовитият стругар изля душата си в "Impossible" на Джеймс Артър, а Тино закова първия си чувствен блус в шоуто с "Can't help falling in love" на Елвис.