Скандалният актьор Чарли Шийн разкри в токшоу, че знае мръсните тайни на известни свои колеги от Холивуд. Той заяви, че знае и може да разкрие имената и на други актьори, които като него са носители на вируса ХИВ, но не са си признали, съобщава „Ню Йорк Дейли Нюз“.
Звездата от „Двама мъже и половина“ заяви, че знае за доста знаменитости, които тайно живеят с вируса ХИВ. Той, обаче, отказа да съобщи имената им.
 
„Знам кои са. Но ще отнеса това в гроба“, каза Шийн.
 
По времето на интервюто той разказа и за „чудодейното лекарство“, което взема и за което твърди, че потиска вируса и прави секса с него безопасен. „Това е откачено иронично – с това чудно лекарество, което вземам, това ПРО-140, всъщност съм по-безопасен от всички навън“, каза той.
 
Той се обърна и към колежката си Джени МакКарти, с която си партнираха в епизодите на „Двама мъже и половина“. Малко след като стан ясно, че Шийн е носител на ХИВ, тя го разкритикува за това, че не й е казал истината. След като тя била длъжна да разкрива дали има настинка пред партньорите, с които трябва да се целува на екран, той бил задължен да направи същото.
 
„Чакайте малко, ако аз трябва да си признавам за хепрес, как може да не си откровен за ХИВ“, избухна тя преди време.
 
Шийн й опонира като заяви, че няма представа за какво говори. Освен това той нямал ХИВ по времето, когато двамата снимали заедно. „Тя казва: „Аз го целунах! Аз го докоснах!“. А аз казвам: „Кучко, математиката ти куца, тогава го нямах!“.

Превод и редакция: БЛИЦ