Ето как да отслабнете според лунния календар
Храненето трябва да е балансирано
Храненето трябва да е балансирано. В 3 лунен ден е уязвима храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки, пише tribune.bg.
С тези 6 добавки ще превърнете кефира в мощно средство за отслабване!
Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки. Крайно нежелателно е да се прави вътрешно изчистване, тъй като вместо очаквания положителен резултат, може да предизвикате проблеми. Старайте се да ядете често, но по-малко.
Храненето трябва да е балансирано. Нужно е да се отдаде предпочитание на горещите ястия и подправки, които оказват затоплящо действие, особено ако чувствате недостиг на енергия (куркума, черен пипер, бахар, индийско орехче, карамфил, кардамон, чесън, люта чушка, горчица, хрян). Ако пък имате прекалено излишна енергия и напрежение, тогава по-меки подправки – кориандър, канела, копър.
С тази вълшебна диета ще свалите цели 10 кг. само за 5 дни!
Желателно е да се пие горещ чай, мляко, затоплени с подправки или даже може чаша затоплено червено вино. От останалия алкохол е добре да се откажете, тъй като днес подсилва негативното влияние на хаотичните астрални енергии.
Днес може да се яде месо, риба. Луната съветва да се яде месо от "бързи" животни - например агнешко, пилешко, а от "бавните"- говеждо, свинско е най-добре да се избягва.
15 храни с ниско съдържание на въглехидрати, с които отслабването е като детска игра!
Днешното предложение:
ПИЛЕШКИ КЮФТЕТА С КУСКУС
Продукти: 800 г пилешко месо без кости, 3 яйца, 50 г сух бял хляб, 30 г масло, 100 г кускус, 50 г сметана, счукан сухар, брашно, мащерка, черен пипер, сол, олио за пържене.
Приготвяне: Пилешкото месо се смила и се смесва с накиснатия във вода и отцеден хляб, белтъците от яйцата, разтопеното масло, мащерката и сол на вкус.
Каймата се омесва добре и се оставя да престои 1-2 часа. След това от нея се оформят средно големи кюфтета, които се потапят в брашно, разбитите жълтъци и в сухар и се изпържват в сгорещеното олио.
Кускусът се сварява в подсолена вода, отцежда се и се смесва с разбитата сметана и черен пипер.
Изпържените кюфтета се поднасят с гарнитура от кускуса и салата по избор.