Ето как да отслабнете според лунния календар

Крайно нежелателно е да се прави вътрешно изчистване, тъй като вместо очаквания положителен резултат, може да предизвикате проблеми

В 3 лунен ден е уязвима храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки, пише tribune.bg.

Диетолози определиха най-добрата диета за жени над 40 години

Крайно нежелателно е да се прави вътрешно изчистване, тъй като вместо очаквания положителен резултат, може да предизвикате проблеми. Старайте се да ядете често, но по-малко.

Днес може да се яде месо, риба. Луната съветва да се яде месо от „бързи“ животни - например агнешко, пилешко, а от „бавните“- говеждо, свинско е най-добре да се избягва.

Храненето трябва да е балансирано. Нужно е да се отдаде предпочитание на горещите ястия и подправки, които оказват затоплящо действие, особено ако чувствате недостиг на енергия (куркума, черен пипер, бахар, индийско орехче, карамфил, кардамон, чесън, люта чушка, горчица, хрян, канела).

Повече за самата кефирена диета може да прочетете тук 

Ако пък имате прекалено излишна енергия и напрежение, тогава по-меки подправки – кориандър, канела, копър.

Желателно е да се пие горещ чай, мляко, затоплени с подправки или даже може чаша затоплено червено вино. От останалия алкохол е добре да се откажете, тъй като днес подсилва негативното влияние на хаотичните астрални енергии.

Днешното предложение:

ПИЛЕ С ПЛЪНКА ОТ ГЪБИ НА ФУРНА

Невероятно! Какво ще стане тялото ни, ако ядем 2 белтъка на ден цяла седмица

Продукти: 1 пиле (до 1 кг), 125 г краве масло, 1 чаша вода, 250 г гъби, черен пипер и сол на вкус.

Приготвяне:  Почистеното, измито и посолено пиле се намазва с 1/4 от маслото и се напълва с почистените, измити и нарязани на дребно гъби, размесени с черен пипер и останалото масло. 

Поставя се в тавичка и се добавя 1 чаша вода, пече се при умерена температура, като от време на време се полива с течността от тавичката.

След изпичането пилето се нарязва на порции и се поднася със съответната част от пълнежа и гарнитура от картофено пюре или задушен грах.