Кофти ден за 3 зодии. Телците може да постигнат повече от поставените задачи, а Раците да не пропускат нито една възможност . Вижте какво ви очаква и вас!
Овен 
Не пропускайте този ден. Бъдете активни, проведете нужните разговори, търсете нови пазарни ниши и начини за печалба. Ще получите предложения и информации, които ще позволят да излезете от стагниращи и обвързващи обстоятелства и да направите самостоятелна крачка напред. До края на деня ще има за какво да почерпите. Утрешният ден ще ви сблъска с нежелани и неочаквани отсъствия и с откази в местата където отивате по работа, но в любовта преблемите ще са по-малко.

Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4
 
Телец 
Днес може да постигнете повече от поставените задачи. Повишава се личната ви активност, както и тази на евентуалните ви партньори. Вървите към изгодна сделка и договаряне, което ще обезпечи парите и условията ви за работа в следващите дни, а може би и месеци. Проведете необходимите уточняващи разговори, проучете терена, на който смятате да се внедрите и работите. Може да получите много изгодно предложение и покана, която е добре да се приеме, а някои условия да се уточняват допълнително.
Работа-6
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5
 
Близнаци
Тежък ден за родените в третата декада. Може да попаднете в доброволна или принудителна изолация, да ви откажат работа или някакъв тип съдействие, на което сте разчитали и сте се уговорили допълнително. Очакват ви претенции и притискане на работното място. Внимавайте, с лекота може да се освободи агресивният ви потенциал, да влезете в скандали и пререкания и да загубите партньори вместо очакването да привлечете нови. Нека чувството за мярка да не ви напуска. Увеличете самоконтрола.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4
 
Рак
Не пропускйте нито една възможност в днешния ден. Ще се случват събития, които ще изискват да почерпите. Ден на виното и камбаната. Идват съобщения и покани, които ще отворят нови посоки и ще помогнат да се ориентирате в партньорските връзки. Нужно ви е време за размисъл. Не давайте окончателен отговор в следващите два трудни за вас дни. От особена важност е да преосмислите случващото се в момента и да не отивате в крайности. Не позволявайте да ви поставят пред невъзможен избор с ултимативно поведение.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4
 
Лъв 
С някаква особена лекота днес се разкрепостявате, излизате от костеливата обвивка на недоверието и материалните ограничения и може да направите голяма крачка напред. Денят е благоприятен за подписване на нови договори, за преговори и срещи с евентуални бизнес партньори, за старт на нова инициатива и за сключване на брак, който ще бъде покровителстван от висшата любов. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Лесно се стига до буйство и до неприятна реакция, която ще отблъсне нужните ви хора. Увеличете самоконтрола.
Работа-6
Пари-4
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4
 
Дева 
Един успешен и творчески ден за родените в третата декада. Всичко предприето ще донесе ползи и предимства, ще отвори врата към по добри варианти за работа и живот. Получените вести ще носят перспектива за съвместни инициативи в бъдеще. Следете знаците на съдбата, не се отказвайте от предлаганите варианти, а може да предложите и своите. Ще се случват събития позволяващи реализирането на подготвените сделки и нови ще се предложат. Направете си реклама и търсете начин да пробиете в нова среда.
Работа-6
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4
 
Везни 
Денят е много благоприятен за започване на нови начинания, за подписване на нов договор, за имотни и наемни отношения. Ще получите изгодни оферти, ще се освободите от някои задръжки и ще кажете неща, които обмисляте от доста време. Това, над което сте зациклили може да се отпуши и да потръгне. Усмихвайте се повече, радвайте се с радоста на приятелите, но не си позволявайте да отивате в крайности. Чувството за мярка да не ви напуска. Не се подценявайте, но и не искайте прекалено много, за да потръгнат сделките ви.
Работа-5
Пари-6
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4
 
Скорпион 
Ще свършите много добра работа, ще помогнете и на друг да си уреди живота и да намери работа. Приемайте предложения и сами направете такива. Този ден дава възможност да напреднат преговори, да се уредят сделки с имоти, да се стартира нова бизнес програма и да се започнат съвместни инициативи. Висшата любов ще покровителства и сключените днес бракове. Ще се събудите с готовото решение на наболял проблем. Доверете се на интуитивните си усещания и се постарайте да контролирате ситуацията. Не давайте пълномощно. 
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4
 
Стрелец
Денят носи проблеми и неприятности повече за родените в третата декада. Ще се наложи да взимате решения засягащи и чужди интереси. Може да ви обвинят в превишаване на правата. Ще получите преди другите важна информация, но може да не изиграете правилно ходовете си и да позволите друг да спечели от усилията и знанията ви. Ситуацията ще с влоши, ако отидете в крайности или се занимавате с екстремни спортове. Намалете до минимум риска. Не е ден за доказване на всяка цена и перчене с това или онова.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4
 
Козирог 
Ден с много възможности, с шансове за успешни инициативи и предложения, които не бива да се отказват. Имате шанс да направите поне една крачка напред в бизнеса и в посоката, която ви е личен приоритет. Ще се случват събития, за които ще почерпите и след които ще получите нов старт в живота и шанс да го промените изоснови. Нищо важно и значимо не отлагайте за следващите два дни, когато късметът ви ще полива чужди градини. Проведете днес разговорите, от които очаквате пари, придобивки и защити.
Работа-6
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5
 
Водолей
Ден за проучване на възможностите, за открехване на вратата, зад която се крие едно по-добро бъдеще за вас и децата. Не бързайте да отклонявате предложения, независимо колко нереалистични ви изглеждат. До два дни имате шанс да направите голяма крачка напред вследствие на днешните преговори и делови срещи. Вече сте на път да излезете от сатурновата си дупка, но все още късметът ви се намира в зоната на здрача. Добре е днес да привлечете нови съюзници и сътрудници за бъдещите инициативи.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4
 
Риби 
Днес Луна и Сатурн сключват тежки аспекти с вашето Слънце. В рискова позиция са родените след 10 март. Увеличете самоконтрола. Котелът от емоции при вас ври и кипи, но чувствата не са добър съветник, ако трябва да се взимат важни и животоопределящи решения. Под влияние на нереалистични емоции може да направите грешен избор. Този ден дава няколко варианта за бъдещето, но само един отговоря на изискванията на момента и по някакъв начин с него не сте съгласни. Чувставото за мярка да не ви напуска.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4