Непосилна работа ще затрупа 2 зодии и ще превърне денят им в ад. Сряда е за активни действия при Овните, а справедливостта е силно застъпена при повечето от Козирозите. Вижте какво ви очаква и вас!
ОВЕН
Сряда е ден за активни действия при Овните, мнозина ще се възползват от тези условия. А те са свързани с вашата професионална изява и придобивките от работа. Пристъпвате с голяма увереност към реализиране на намисленото, макар че някои са притеснени от методите, чрез които им се налага да действат. 


ТЕЛЕЦ
Днес Телците са облагодетелствани за осъществяване на намеренията си и могат да бъдат убедени, че най-добрият път за това е съчетанието на реални възможности и дипломатичност към онези, с които ще имате делови отношения. Днес балансирате разумно между лични и чужди интереси.

БЛИЗНАЦИ
Сряда е един от добрите дни през тази седмица, наситен с шанс за осъществяване на личните ви намерения. Подчертана е вашата контактност и което е по-важно - чистосърдечното отношение на приятелите, които са готови да ви помогнат за всичко. В службата денят ще придобие лек негативен отенък.

РАК
Сряда е спорен ден за вас и повечето ще бъдат много ангажирани през целия ден. Дали ще е успешен денят, зависи само от вас. Повечето от знака са с намерение да извършат куп неща, между които много несъществени действия ще ви затруднят. Бъдете търпеливи в любовта.

ЛЪВ
Лъвовете имат много планове, които се стремят да реализират, но между тях се срещат абсолютно неосъществими. Освен това искате едва ли не изведнъж да ги реализирате, често това действа блокиращо. Бъдете внимателни към лица, които са недоброжелателни.

ДЕВА
Много добра е сряда и предоставя възможности за делово съществуване, придобивки и окончателно разрешаване на спорни въпроси. Денят е успешен за сключване на договори и постигане на споразумения. Безработните имат добър шанс за намиране на работа.

ВЕЗНИ
В сряда успехът и сигурността са фиксирани при Везните. Единствената грешка, която много от вас могат да допуснат, е нетолерантността и маниерът на заповедничество. Бъдете по-дипломатични и не отказвайте помощта си на другите. В контактите си през деня ще имате делови предложения.

СКОРПИОН
Денят изисква да поддържате постоянен баланс в контактите и действията си. Най-малкият намек от ваша страна за диктуване ще бъде отбелязан от онези, с които ще имате работа през деня. Професионалният ви ден е успешен, но не приемайте направеното ви предложение. Първо го обмислете.

СТРЕЛЕЦ
Сряда няма специален израз за Стрелците и не ви задължава за конкретни действия. Денят ще бъде обикновен. В делови аспект възможностите ви не са ограничени и зависят от желанието ви за провеждане на срещи и разговори с лица, от които зависи по-нататъшната ви реализация. Отстранете пречките, които спъват работния ви процес, създавате си излишни затруднения.

КОЗИРОГ
Справедливостта е силно застъпена при повечето от вас и днес тя ще намери и одобрението на мнозина от заобикалящите ви. В сряда деловият живот ще се осъществява положително за вас и никак не е трудно да постигнете нови придобивки или нещо допълнително в професията. Трудностите произтичат от факта, че здравето ви е поразклатено и някои не са в кондиция. Лекувайте се!

ВОДОЛЕЙ
Водолеите трябва да осъществят много важна среща днес с човек, чиито възможности са завидно добри. Сигурно е, че онези от вас, които вече са направили такава уговорка, ще я изпълнят. Не се нагърбвайте с повече от това, което можете да извършите през работния ден. Колкото ви позволяват силите, толкова свършете, запазете духа си бодър и здравето крепко!

РИБИ
Оставете емоциите настрана и организирайте енергията си за делова дейност. Една от най-добрите сфери в сряда е финансовата, търговските отношения, както и пътуванията с такава цел. Имате шанс за изгодно инвестиране на капитали, но не бива за миг да притъпявате вниманието си. Отвсякъде дебнат капани, които понякога сами си поставяте или предизвикани от вашия негативизъм.