Овен
Ще бъдете агресивно настроени и този вид тактика на поведение може да доведе до конфликти. Опитайте се да се държите хуманно и културно, поддържайте достойни отношения и не нарушавайте собствения си мир. В личната сфера ви очакват ярки промени и нова любовна история.

 
Телец
Не се препоръчва да споделяте личните и финансовите си проблеми на всички поред. Хората могат да ви съчувстват, но това няма да ви помогне. Експериментите в сферата на работата ще бъдат от полза за тези, които са вътрешно готови за тях.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Ако прикриете уязвимостта и чувствителността си, ще може да преодолеете много неща, по пътя към постигането на целите в кариерата.
 
Близнаци
Нищо ново и важно не предприемайте днес. В противен случай ще изпуснете незначителни въпроси, от които зависят финансите ви. Твърде официалният тон при общуването с любимия човек, ще разруши топлите отношения.

Как изневеряват различните зодии

Трябва да се разберете във вътрешните си чувства и след това да си правите заключения.
 
Рак
Очаква ви, дълго пътуване ако сте го планирали предварително. Може да е в друг град или страна, която винаги сте искали да посетите. С партньора в брака трябва да сте по-резервирани, ако разберете, че той се обижда дори при най-малките забележки. Ревността не е най-добрият вариант, за укрепване на връзката.
 
Лъв
Трябва да си зададете конкретна цел и да се движите към нея уверено. Колкото по-невъзмутими сте, толкова по-добре ще е за вашите дела. Възможно е важно съобщение по телефона или пощата, не го пренебрегвайте. Вечерта може да посетите фитнес залата или да се срещнете с приятели.

Дева
Възможна е любов от пръв поглед, която ще затъмни всички минали отношения. Това ще се случи толкова изненадващо, че сами няма да повярвате на своето щастие. Просто не анализирайте всичко и мислено не критикувайте новият си избраник.

Тези зодии са страшно ненаситни, никога не се задоволяват само с един партньор!

Работа ще имате много, но лесно и качествено ще се справите с това, което ще изискат от вас.
 
Везни
Може лесно да пресечете границите на допустимото, ако се поддадете на изкушения и приключения. Имайте предвид, че такова поведение ще ви вкара в задънена улица. Денят е благоприятен за усвояване на нови знания и овладяване на интересна професия. В областта на финансите назрява криза, която още веднъж доказва, че трябва да спестявате.
 
Скорпион
Очаква ви успех в бизнеса и търговията. Всичко, в което сте инвестирали преди месец, ще даде резултати. В личния живот не трябва да доказвате превъзходство над избраника си. Малко вероятно е по този начин да запазите любимият си. Възможни са битови и жилищни проблеми.
 
Стрелец
Няма да ви остане нито една минута за разрешаване на лични проблеми или други извън служебни занимания. Ще се почувствате уморени още до обяд, докато прехвърлите много ненужна работа. Завистливите погледи и критичните забележки от колегите, могат да ви нервират.

От тези 3 зодии нищо не можете да скриете, защото умеят да четат мислите на другите

Вместо да се ядосвате, им покажете своята интелигентност, умения и опит.
 
Козирог

Посветете този ден на почивка, излезте извън града или се срещнете с приятели. Така ще е много по-добре, отколкото да седите цял ден и да безделничите. Особено, ако цялата работа сте я свършили предишните дни. Времето също е благоприятно, за спортни занимания, фитнес, йога. Ще е добре, да успокойте нервите си.
 
Водолей
Днес ви очакват много спешни въпроси, затова не се препоръчва да се разсейвате от дреболии. Денят е благоприятен за изучаване на нови неща, а болните имат шанс за изцеление. Вечерта е подходяща за активен спорт.
 
Риби
Очаква ви интересна среща, която драстично ще промени плановете и живота ви като цяло. Човекът, с когото ще се запознаете, ще е много по-възрастен и по-опитен от вас, но това е само за добро.

Това са най-злите зодии!

В любовта е по-добре да покажете нежност, отколкото присъщата ви строгост. Забравете за вашите принципи за известно време, ако искате да запазите това, което имате.