В сряда започвате нов цикъл на развитие, в който основното ви внимание ще трябва да бъде насочено към финансовите ви ресурси, тяхното използване и умението ви да се предпазите от неприятни парични затруднения.

Днес внимавайте какви документи подписвате и с какви обещания свързани с пари се обвързвате.


Пълен и невероятен хороскоп за месец декември! СНИМКИ

Някои от вас ще се наложи да посетят училище или детска градина във връзка с разговор или мероприятие, свързано с дете.

В сряда внимание ще изиска здравето на жена, като жените родени под знака на Телец, Козирог или Дева ще са по нестабилни в здравословен план.

Днес ще ви зарадва новина, предложение или покана от страна на жена, което ще приемете с вълнение и специални емоции. 

Овен
Това е ден за равносметка. Любовта не бива да изисква жертви и компромиси, които да ограничават личното ви пространство. Помислете върху това.

Това са зодиите с най-ниско либидо

Телец
Тази сряда близостта до целта може да ви заблуди, че вече може да се отпуснете. Мнозина са се проваляли в този момент, не правете тяхната грешка.

Близнаци
Приятелството изисква честност, но не правете непоискано добро. Така само ще разпилеете енергията си и дори може влошите важни отношения.

Рак
Спомените са хубаво нещо, но не и когато стават прекалено чести. Така пропилявате настоящето си. Намерете сили да се откъснете.

Лъв
Тази сряда е време да се разделите с някои илюзии. Болката съвсем няма да е толкова силна, колкото очаквате, истинската трудност ще е в това да се разделите с навика.

Дева
Интуицията ви няма да ви подведе. Ако усещате неприятности се постарайте да не се развълнувате прекалено. Имайте валериан под ръка и дишайте дълбоко.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Везни
Тази сряда очаквайте чудеса. Ще се освободите от много свои притеснения и страхове, сякаш с вълшебна пръчица. Истината е, че просто ще осъзнаете колко силни сте в действителност.

Скорпион
Самодостатъчността е хубаво нещо, но няма нищо лошо в това да си признаете, че имате нужда от нечие присъствие. Както и да се борите за него.

Стрелец
Обстоятелствата често ни срещат с различни хора, но при всеки трябва да се спрем. Понякога е нужно само да отминем мълчаливо.

Козирог
От известно време търсите специалист за дадена дейност. Човекът, който ви е нужен е в близкото ви обкръжение, нужно е само да се огледате.

Водолей
Тази сряда някой ще се опита да ви критикува. Приемете думите му с усмивка и не си и помисляйте да се натъжавате.

Риби
Тази сряда рискувате да пропуснете важен детайл, който може да ви върне назад в работата ви и да се наложи да започнете всичко отначало.