В петък мнозина ще пътуват за почивните дни или ще планират (организират) пътуване, което ще се осъществи до края на годината.

Динамиката на деня ще ви срещне с най-различни хора, от различни разстояния.

Днес бъдете внимателни във финансовите си дела с мъж. Възможно е той умишлено или не да ви заблуди в действия свързани с пари.

Павел Глоба разкри кои 3 зодии ще забогатеят неимоверно през 2020 година

Днес ще отделите време за разговор, среща или друг ангажимент с жена от кръга ви роднини.

В петък много сериозно ще разговаряте или размишлявате относно събития в живота на мъж, роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Това ще бъде благоприятен ден за развитие на професионалните ви и бизнес ангажименти, затова избягвайте спорове и различни по характер провокации от страна на колеги, клиенти или началници.

Овен
Това е ден, в който да изненадате близките си. Бъдете мили и грижовни повече от всякога. Те го заслужават.

Телец
Това е ден за сериозни придобивки. Както в буквален, така и в преносен смисъл. Възможно е зараждането на голямо приятелство.

Близнаци
Днес може да се наложи да замествате някого и да си дадете сметка, че искате да сте на негово място. Проучете как може да стане това.

Рак
Това е ден, в който ще се наложи да правите много и различни неща. Изберете приоритетни дейности, за да свършите качествено работа.

Драстична промяна преобръща живота на тези 3 зодии през зимата

Лъв
Днес може да ви споходят мисли за раздяла с даден човек. Ако не сте обсъдили проблема с него може би не трябва да взимате еднолично решение.

Дева
Това е ден, в който силата на духа ще ви помогне да преодолеете много препятствия. Вечерта осигурете ефективно разтоварване за духа и тялото ви.

Везни
Това е ден, в който е добре да възпрете желанието си да преувеличавате. Важно е да предавате нещата такива, каквито са, за да няма недоразумения.

Скорпион
Този петък не е подходящ ден за крайни и важни решения. Може да се окаже, че пречупвате нещата през емоцията и по-късно да съжалявате за взетите решения.

Стрелец
Това е ден, в който да наблегнете на почивката и приятните занимания. Не оставяйте вечерта да бъде скучна и монотонна.

Козирог
Днес помислете за парти. Ако не се задава такова - организирайте го вие. Поканете само хора, които са ви близки. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Водолей
Денят може да ви посрещне с не много добра новина. Не се отчайвайте. Изчакайте известно време преди да решите как да действате.

Риби
Този петък ще имате множество задачи пред себе си. Започнете с най-важното, за да сте спокойни, че няма да има отлагане.