От днес вчера Юпитер вече не е ретрограден и ние можем да си отдъхнем с облекчение, пише дама.бг.

От 8 март планетата беше в ретроградно състояние и това оказваше негативно влияние на любовния ни живот. За щастие, планетата няма да стане ретроградна отново до април 2019 г. Когато Юпитер е ретрограден, той ни подтиква да забавим темпото, да се замислим над случващото се и да премислим взетите дотук решения, преди да започнем нов етап от живота си. Юпитер влияе върху успеха, личното ни развитие и усещането ни доколко сме щастливи и доволни от живота си. Когато планетата стане ретроградна, точно на тези сфера трябва да обърнем внимание.

На какви грехове са способни различните представители на зодиака

Не е изненадващо, разбира се, че много хора в ретроградния период на Юпитер се съсредоточават върху любовта – доколко са щастливи от връзката си, дали не трябва да я прекратят, или пък да я задълбочат? Ако пък са необвързани, се питат дали не трябва да се впуснат във връзка, от какъв човек се нуждаят и т.н. Юпитер знае, че всички копнеем за силна и дълбока връзка с друг човек, а когато планетата се намира в Скорпион, както е в момента, този копнеж става двойно по-силен. Затова и много хора се разделят в този период. Те просто осъзнават, че сегашната им връзка не е това, от което се нуждаят.

Тези 4 зодии никога няма да ви измамят!

Независимо дали сте се разделили с половинката си, или отдавна сте необвързани, Юпитер ви подтиква да мечтаете за нова връзка, но уловката е, че първо трябва да излекуваме старите си рани, да проумеем защо нещата не са се получили досега, само тогава можем да започнем нова успешна връзка.

Ретроградната фаза на Юпитер беше точно за това – да сключим мир с миналото и да продължим напред. Сега, когато планетата вече не е ретроградна, ни очакват положителни промени. Ще имате сили да забравите бившия или най-накрая ще осъзнаете, че излизате все с мъже, които не са за вас – лоши момчета или мъже, които не знаят какво искат.

Четири зодии ще се радват на лято, изпълнено с флирт, любов и още нещо

Тъй като Юпитер вече не е ретрограден, по-ясно осъзнаваме кои сме и какво искаме от любовта. Заради изпитанията през последните месеци сме израснали като личности и сме готови да бъдем по-смели – да започнем нова връзка или да задълбочим тази, която имаме. Така че от днес ни очаква едно ново начало, в което ще се чувстваме малко по-безгрижни, много по-уверени и още по-влюбени.