ОВЕН

При необходимост в почивния ден и ако са неотложни проведете само деловите си и рутинните срещи. Отложете сериозните, свързани с уговаряне на съдружие, деловите разговори.

Не помагайте на вашите колеги на работното място, а се задълбочете върху задълженията си. Осъществете замислените цели чрез привличане на нови делови партньори и служители.

Вечерта организирайте приятно гостуване или пътувайте с близките си, за да се разтоварите. Постарайте се повярвате в чувствата на партньорите си. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания. 

Най-скучните мъже сред зодиите са…

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен. Анализирайте вашето минало, за да прецените кои хора не е редно да допускате отново до себе си. Не обещавайте финансова подкрепа, за която не сте подготвени.

Поставете началото на реализация на вашите идеи, но с помощта на делови партньори, които са готови да ви подкрепят. Търпението и тактът са във ваша полза. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения.

Семейните жени да не изневеряват. Желанието да изживеете сексуални наслади с друг партньор, днес ще е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор. 

БЛИЗНАЦИ

Приемете нова работа с по-високо заплащане, дори ако ви я предложат в почивния ден. Анализирайте внимателно постъпките си. Бъдете полезни на хората, които имат нужда от вас без да очаквате същото в замяна.

На работното място се чувствате силни и самоуверени. Въпреки това не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задачи. Не пътувайте. Отидете на гости или си поканете приятели у дома.

Самотните жени ще получат признание и успех в личния живот. Вечерта сте уморени. Искате да да избегнете секса, но той ще ви разтовари от напрежението и умората. 

РАК

Денят е почивен и наситен с трудности, които ще попречат на намерението ви да се справите със служебните си задачи до обед.

Насрочете за следобед прегледа преди подписването на финансови договори, докажете че сте стабилни, за да уговорите кредитиране и да осъществите планираните инвестиции.

Чувствата ви са споделени и хармонични.

Бъдете внимателни и не се поддавайте на авантюри, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Няма как да сте щастливи в леглото и да си доставите сексуални удоволствия, ако непрекъснато проявявате претенции към партньора си. 

ЛЪВ

Ваши конкуренти и завистливи приятели са се заели упорито и ежедневно да ви проучват и да се домогват до плановете ви, но в почивния ден са особено активни.

И вие проучете които ваши колеги изнасят поверителна информация. Не се впускайте в промени, защото ще съсипете постигнатото. В материално отношение успехите ще бъдат с вас, ако не се разсейвате и завършите поставените задачи.

Личните ви отношения могат да се нормализират. Интимния ви партньор се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори. 

Тези 4 зодии се влюбват лесно, но и толкова лесно ще ви забравят

ДЕВА

Позволете на разума си да ви направлява в почивния ден и успехът ще бъде с вас. Проявете творчество на работното място. Ще заслужите признание с приключването на вашите служебни задачи.

Склонни сте да се карате с колегите си заради незначителни пропуски и грешки, само за да блеснете като добри професионалисти, но ще навредите на отношенията си с тях. Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в отношенията.

От вас зависи да ги съхраните. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или любимите си хора. Сексът ще ви се отрази добре. 

ВЕЗНИ 

Постигнете целите, които сте си поставили, въпреки че деня е почивен. Работата ви спори, въпреки трудностите. Деловите разговори са успешни.

Късметът няма да ви изостави, въпреки опитите да ви ядосат. На работното място сте задължени да завършите започнатите задачи. Начинанията са нежелателни, за да не си създадете бъдещи проблеми с невъзможността да ги завършите.

Въпреки вашето добро желание да се справите с трудностите в личния ви живот, които сте предизвикали сами сте обзети от нервност и женски инат.

Вашият брачен партньор е разочарован от поведението ви и ще ви накаже с отдалечаване и липса на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Не допускайте само защото деня е почивен да ви натоварят лични проблеми и не се доверявайте на обещания за лесна печалба, защото може да е измамна.

Разчитайте на себе си и на планираните успешни начинания за този ден. Въпреки непрекъснатите промени, поставете началото на нови задачи и създайте нови отношения.

Постепенно ще си възвърнете самочувствието. Ще ви изненада романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Бъдете искрени и нежни с любимите си хора, ако искате да изживеете приятни сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не се притеснявайте, ако в почивния ден се налагат неочаквани разходи, защото днес ще стабилизирате успешно финансовото си състояние.

Проявете отговорност на работното място. Следобед похвалите ще ви направят щастливи с резултатите от успешно завършените професионални задачи и с неочаквано големите приходи.

В личен план не очаквайте спокойствие, защото ще създадете конфликт с необмислени приказки и хвалби за флиртове и изневери. Постарайте се да разберете, че интимния ви партньор няма желание за сексуални удоволствия. 

5-те най-приказливи знака на Зодиака

КОЗИРОГ

Въпреки че деня е почивен, проведете деловите срещи, които отложихте в края на миналата седмица. Положителните промени ще ви споходят, ако анализирате действията си.

Денят може да се окаже изтощителен за вас. Откажете се от критиката, за да си спестите проблемите с вашите колеги, породени от отказът им да ви подкрепят. По-добре премълчавайте.

Пазете се от проблеми у дома. Отношенията в семейството ви са хармонични, мили жени. Не налагайте мнението си и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете смели и безкомпромисни в почивния ден и ако се налага предприемете неотложни промени на работното си място. Предпазете се от провал, като уволните безотговорните служители и потърсите нови.

Не бъдете прибързани, ако се налага да разрешавате професионални проблеми, които са свързани с преките ви отговорности. На несемейните жени Съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но след това дълго ще доказват сериозността на своите намерения.

Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

РИБИ

Проявете търпение и въпреки не особено коректното поведение на хората около вас в почивния ден ще се справите отлично със служебните си задължения и ще докажете на всички, че сте професионалисти.

Не прекалявайте с деловите контакти, защото не сте в състояние да прецените правилно хората, с които се срещате за първи път. Не подписвайте финансови документи. Личните отношения са затруднени, мили жени.

Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Естествения завършек на деня са сексуалните удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.