Aстрологът Светлана Тилкова - Алена предрече интересен ден за всички зодии. Според нея Лъвовете не трябва да дават пари назаем, а Водолеите да не пътуват.

Ето какво е пророчеството й за останалите зодии за днешната неделя:


ОВЕН
Вашите знания и опит ще ви помогнат при изпълнението на служебните ви задължения в почивния ден, колкото и да са натоварващи. Вашите колеги са против промените, които имате намерение да осъществите, но днес ще се съгласят с вас. Не бързайте да обмисляте създаване на частен бизнес, само защото някой ви е засегнал, защото денят не е подходящ за целта.

Семейните ви отношения се нормализират, но от вас се изисква да сте спокойни и умерени. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, за да не си създадете нови проблеми. Бъдете нежни в леглото.

Шокиращи промени и много пари през 2021 г. за 6 зодии

ТЕЛЕЦ
Поднесете идеите си на вашите колеги, с които може да се срещнете на делови обяд или вечеря в почивния ден и да поговорите в неформална обстановка. Въпреки напрежението сте в  отлично настроение сте и се чувствате добре, опознавайки ги в друга светлина. На работното си място бъдете умерено активни и не се преуморявайте, но се справете с неотложните си задачи.

Несемейните да очакват предложение за брак, което е изненадващо и е добре да го обмислят. Семейните да се отдадат на интимни мигове. Сексуалните контакти с партньори, към които не изпитвате чувства, ще оставят във вас неприятни спомени.

БЛИЗНАЦИ
Стабилизирайте постигнатото, ако сте на работното място в почивния ден и при необходимост се срещнете с началниците си, които искат да видят резултатите от поставените задачи. Похвалата им ви радва.

Ще направите грешка, ако без да се посъветвате приемете предложение за промяна на работата си. Ще съжалявате още на следващия ден.

Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечерта ви очаква романтична среща и приятна изненада. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си и се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК
В почивния ден не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинната си работа. Ако искате да наложите мнението си, сторете го без агресия. Не отказвайте помощ. Възможни са конфликти с началниците.

Здравия разум ще ви помогне да ги предотвратите. Избягвайте изясняване на отношенията. Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора.  По-добре се откажете от секса, защото няма да ви достави очакваната наслада.

5 зодии ще се радват на щур късмет и куп пари през септември

ЛЪВ
В почивния ден навлизате в активен обществен живот, но сте притеснени без да знаете точно за какво. Причина няма, само си наложете такт и търпение и бедете разумни. Може би това, което правите, не ви носи очакваното удовлетворение. Не поставяйте началото на нови задачи, ако не сте сигурни в себе си и не давайте пари назаем на хора, които не познавате.

Семейните ви отношения изискват анализ на пропуските и грешките, които допускате, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка. Сексуалният ви живот се нормализира, но трябва да сте по-активни в леглото.

ДЕВА
Ще спечелите добри пари в почивния си ден, ако се занимавате с търговия и особено ако имате склад за продажба на едро, но бъдете внимателни. Може да оформите договорите, които искате да подпишете през следващата седмица. Ако не преценявате добре новите си делови познати, навлизащи устремно в живота ви, ще си причините  неприятности, само защото сте проявили доверчивост.

Брачният ви партньор е изкушен да ви посети неочаквано на работното място. Не флиртувайте, за да не ви хване на местопрестъплението. Любимите ви са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия. Нямате причина да отказвате интимните мигове.
 
ВЕЗНИ
Анализирайте разговорите си в почивния ден и осъзнайте грешки си от началото на месеца, защото трябва да ги отстраните своевременно. Обмислете бъдещите си планове без да ги споделяте. Пазете се от импулсивни решения и емоционални реакции, с които ще си навредите допълнително. Няма да ви липсват трудности, ако сте на работното си място.

Отношенията ви с любимите хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. Вместо замислената физиономия, която сте лепнали още сутринта на лицето си, се усмихнете, за да не се лишите от сексуалните мигове. 

5 зодии скоро ще станат милионери!

СКОРПИОН
Не взимайте прибързани и необмислени решения в този почивен ден.  Импулсивните постъпки ще отдалечат мига на успешно завършване на задачите ви на работното място. Работете задълбочено, спокойно и уверено. При възможност осъществете отдавна замислено пътуване и го съвместете с друга работа.

Не разчитайте на бързо преодоляване на кризата в отношенията, само защото сте решили, че сте праведни и няма за какво да се извинявате. Не се отдавайте на изневери и секс извън семейството, защото ще съжалявате горчиво още в следващите дни.

СТРЕЛЕЦ
Ще ви поднесат нова информация, чрез която на спокойствие в почивния ден да откриете нови възможности за професионална изява, но бъдете внимателни да не е подвеждаща. Ако имате възможност посетете семинар или конференция. Не е изключено да прекратите делови отношения с ваш партньор, с когото работите от години, но той вече е свързан и с вашите конкуренти.

Ревността на половинката ви днес е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие и да си поговорите искрено преди скандалът да е достигнал необратимата си точка. Оправете бързо отношенията си защото сексуалният ви живот е пред пълен провал.

КОЗИРОГ
Налага се в почивния ден да отстранявате щети, нанесени ви от неприятели. Защитете своите професионални интереси. Нямате причина да сте тактични и компромисни, след като ви вредят. Прибързаните действия при обсъждане на делови проблеми и финансови договори ще ви донесат загуби. Начинанията са успешни.

Дар-словото  ви помага да наложите идеите си. Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени и бягате от сексуални удоволствия.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

ВОДОЛЕЙ
Денят е почивен и е успешен, въпреки че сте напрегнати, ако сте търпеливи и не предизвиквате конфликти с вашите колеги, въпреки че умишлено ви пречат да работите спокойно. Не пътувайте.

Във ваша полза е да дадете всичко от себе си, за да получите истинското признание, което заслужавате на работното място. Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана. Със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия, ако не сведете глава и не се извините на интимния си партньор.

РИБИ
В този почивен ден се устремете към поставената цел, но се постарайте да не проявявайте излишна амбиция или поне умело прикривайте от околните това, с което ще ги ядосате. Не е добре да губите своите съюзници. Ще се разкрият нови перспективи за работа, но вие имате вече своята цел, която ще следвате.

Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Сексуалните желания на половинката ви се разминават с вашите. Вредите на отношенията си.

Източник: в. Труд