Какво ни очаква през октомври, време ли е за важни решения? Вижте съветите на най-добрия български астролог Светлана Тилкова, пише flagman.bg
ОВЕН

Работа: От една страна имате възможност да разширите познанията си в различна от вашата професионална сфера, а от друга, да създадете  напрежение, защото сте планирали начинания, при това важни и свързани със сериозни инвестиции, но имате партньори, които бавят своята част от общите задължения.
Здраве: Ако не страдате от липсата на работа и сте доволни от отношенията си у дома ще сте и с отлично здраве. Не ставайте заложници на лекарствата, дори и ако имате хронични заболявания и ви ги предпише лекар, особено в периода 1-3 и 28.-30 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: От вас зависи да съхраните стабилността на брака си, а най-вече да обърнете внимание на децата си, особено ако имат проблеми с уроците, за да не се задълбочат.

ТЕЛЕЦ

Работа: Ще печелите с лекота, а това ще ви дари самочувствие, но не бива да е причина за щедрост от ваша страна, нито за задоволяване на капризи на роднини. Не участвайте в чужди проекти, ако имате намерение да осъществите ваши, в които да вложите парите си, а печалбата да е само за вас.
Здраве: Предпазвайте се от проблеми с кръвното, които може да се окажат трудно лечими, защото отказвате да се грижите за себе си. Не се подлагайте на оперативно лечение и се грижете за себе си в периода 3-5 и 30 октомври, когато Луната е във вашия знак. 
Любов: Съветвам ви да сте умерени, да отделяте достатъчно внимание на семейството си и да не лишавате половинката си от семейна почивка развлечения и внимание.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Излъчвате агресивна емоция, раздразнителност и нервност, затова ви съветвам да забравите начинанията, за да избегнете провала си, но и за да отхвърлите най-накрая изостаналите от месеци задачи, заради които търпите критика.
Здраве: Резките изблици на агресия, водещи до депресивни състояние може да са причина за сериозни здравословни проблеми в периода 5-7 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните и трудно ще намерят начин да избегнат разправиите и да изгладят проблемите с половинката си, ако са ги създали заради ината си и вечната си заетост.

РАК

Работа: Успехът не е на ваша страна, ако рискувате. Не инвестирайте на инат в чужди проекти, защото загубите ви са сигурни. Бъдете отговорни и предпазливи и ще се радвате на отлични постижения.
Здраве: Здравето ви е стабилно. Не ви съветвам да спортувате, ако имате стари травми, които може да ви създават проблеми. Предпазливостта е задължителна в периода 7-9 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: В почивните дни бъдете в дома си или пътувайте с близките си, за да съхраните стабилността на брака си и новото начало в личен план да не е разводът, защото вие ще страдате най-дълго. 

ЛЪВ

Работа: Ако спазите изискването да не сте прибързани и да не предприемате необмислени промени и инвестиции, ще покорите поредния връх, и ще постигнете финансова независимост. От вас зависи да не допускате загуби.
Здраве: Притесненията ви заради невъзможността да сте активни са достатъчни, за да си създадете здравословни проблеми, както се случва обикновено. Бъдете отговорни в периода 9-11 октомври, когато Луната е във вашия знак и сте заплашени от проблеми и обостряне на хронични болежки.
Любов: Не прекалявайте с исканията си за невъзможни неща, нито с претенциите си, че сте незаменими и че всички трябва да ви обгрижват, за да не се окажете в пълна изолация у дома, особено ако си носите и работа.

ДЕВА

Работа: Бъдете предпазливи и не се доверявайте на мига, дори и да са ви грабнали с интелекта си, защото може да се разочаровате след като вече сте сключили споразумение за съвместна работа. Няма защо да предизвиквате сами провала си, а и не е нужно да бързате.
Здраве: През ноември здравето ви е нестабилно, защото за е зависимо от психическото ви състояние. Направете профилактика, хранете се правилно, особено 11-13 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Запознанствата, заради които флиртувате и изневерявате са причина да не успеете да съхраните отношенията си с вашата половинка, ако сте семейни. Имате малък шанс, ако престанете да залитате в крайности в чувствата и във връзките си. 

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.


ВЕЗНИ

Работа: Въпреки желанието ви за активна работа, през октомври ще се наложи да сте умерени и да крачите бавно по пътя си, колкото и досадно да ви е това,. Във ваша полза е да се заемете с изостаналите задачи, които все отлагахте, да се отдадете на рутината.
Здраве: Грижете се добре за здравето си, за да не се окажете в пълен срив отново и отново заради нежеланието ви да си почивате или заради стремежа ви да постигнете невъзможното, особено в дните 13-16 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Въпреки желанието ви да оправите отношенията си с вашата половинка и роднините си не бива да проявявате щедрост и да задоволявате техните капризи, защото така ще задълбочите проблема заради бликналата завист, че имате много.

СКОРПИОН

Работа: Бъдете умерени, търпеливи и обърнете внимание на грешките, които сте допускали. Старанието ви да сте най-добрите не винаги дава резултат, а и не бива да надскачате възможностите си, за да не задълбочите проблемите до невъзможност да се справите с поетите задължения.
Здраве: Бъдете внимателни в дните 16-18 октомври, когато Луната е във вашия знак, за да не си създадете проблеми със здравето, което може да наложи болнично лечение. Преумората ви вреди. Податливи сте на алергии от некачествена храна.
Любов: Ако отношенията ви са непоправимо съсипани можете да направите крачката към развод през следващия месец.  Ако бракът ви е стабилен трудностите са бързо преодолими, а друга част от тях са създали ваши роднини, които е време да отдалечите от дома си.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Избягвайте изясняване на отношенията с вашите колеги, за да не задълбочите проблемите, които имате с някои от тях, породени от нежелание да приемат промените, които предлагате и да ви заместят при неотложните ви пътувания.
Здраве: През ноември не бива да се затваряте в дома си, дори и ако сте зиморничави и се страхувате да не настинете. Разходката на чист въздух, дори и само в края на седмицата, ще ви зареди със здраве и ще ви освободи от собствените ви страхове. Внимавайте в периода 18-21 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните ще стигнат до компромис с брачната си половинка, ако причината за проблемите се корени в различната житейска философия и са преодолими.  Ако пропастта е дълбока, може неочаквано да вземете решение за развод.

КОЗИРОГ

Работа: Заедно с новите си задачи се заемете с вече започнатите, завършете рутинната си работа, за да избегнете и критика и струпване на още задължения през следващия месец, които ще са причина за изтощение и трудности в края на месеца, но и на годината.
Здраве: За да сте  в добро здраве избягвайте преумората и ненужното натоварване с физическа работа и с чужди проблеми, които преживявате, особено ако не можете да помогнете. Бъдете внимателни в периода 21-23 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Няма как да мислите само за работа, след като сте създали семейство и деца.  По-добре съхранете брака си ако е щастлив, и не се надявайте да срещнете по-добро партньорство, дори и да ви шушнат това на ухото "добронамерени приятели" или роднини.

ВОДОЛЕЙ

Работа: Бъдете отговорни и предпазливи, преди да предприемете необходимите, отлагани дълго, но вече задължителни професионални промени. Заради вашите прибързани изказвания, хвалби без време  може да провалите плановете си за пътуване и създаване на  делови партньорства зад граница.
Здраве: Осигурете си такъв начин на живот, който ви зарежда със сили, като не пренебрегвате почивката. Предпазвайте се от проблеми със стомаха в периода 23-26 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Ако сте решили да пътувате зад граница за повече от седмица, преценете при възможност и достатъчно средства поканете и брачната си половинка. Ще си спестите съмнения в изневяра и скандали, които може да не завършат с примирие.

РИБИ

Работа:
 Месецът позволява да положите началото на обмислени начинания, но промените трябва да предприемате предпазливо. Допуснатите грешки ще коригирате дълго. Не си струва да губите това ценно време и пари.
Здраве: От вас и вашето чувство за отговорност зависи дали ще се грижите добре за вашето здраве или ще създадете проблеми и на партньорите си, като се наложи продължително лечение. Податливи сте на здравословни проблеми в периода 26-28 октомври, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Месец октомври дарява на семейните представители на знака дни, в които имат възможност да стабилизират отношенията си и да съхранят хармонията и щастието в дома си. Раздялата е допустима, ако отношенията ви са достигнали степен на непреодолима омраза и ненавист.