Тенисистът Григор Димитров не трябва да се жени, докато не навърши 29 години, в противен случай ще се стигне до развод. Това показва неговата астрологична прогноза, от Светлана Тилкова-Алена, съобщава столичен ежедневник.
„Григор е в периода си на запознанства, срещи и множество изкушения, потребност често да сменя средата си. Затова не бива да бърза със сключването на брак поне до своята 29-а година, защото дори и при най-изпепеляващите чувства ще последва раздяла и развод. Никол е в периода си на емоции, на възможност да срещне голямата любов и да създаде дом и семейство. Ако чувствата им устоят на изпитанията на техния различен професионален път, личните им отношения имат шанс да се развият в хармонично партньорство“, казва астроложката.

Звездната карта на певицата Никол Шерцингер и най-добрия ни тенисист Григор Димитров е носител на трудности в отношенията, докато двамата не постигнат хармония и стабилност или загубят търпение и прекратят връзката си. Комбинацията между техните елементи Земя и Вода им помага, ако се съберат и заживеят заедно и решат да създадат семейство, да съжителстват спокойно и хармонично и да се радват на взаимните си чувства. Те обаче трябва да знаят, че сякаш от нищото ще стигат до конфликти. За разлика от мнозина с този аспект при тях животът няма да е низ от еднообразие, а искрите в отношенията ще са ежедневие, казва още Алена.

Заради зодиакалните им знаци Телец и Рак в интимен план отношенията им са перфектни. И двамата са привързани към домашния уют и спокойствието и ще се стремят дори при сериозна криза да запазят интимността на отношенията.

„Никол да не забравя, че пред Григор не е безопасно да прекалява с глезотиите и капризите. Ако поведението й е нормално съобразно разбиранията му, ще си гарантира неговата вярност и безпрекословна грижа“, твърди Алена.

Астроложката е изготвила и индивидуални астропрогнози за двамата. Тази за Гришо показва: роден в Телец, той е олицетворение на стабилността. Не обича да прави резки промени в живота си, защото те нарушават неговото спокойствие. Не обича показността и компаниите. Предпочита тишината на своя домашен уют и се опитва да го създаде където и да пътува по света. Има нежна и чувствителна душа и иска да усеща вибрациите на чувствата чрез тялото си. Привличат го жените, които отговарят на страстта и желанията му, първични и без задръжки в интимността.

Много енергичен и емоционален човек. Чувствата за него са по-скоро обяснения в любов, отколкото интимност. Жената до него трябва да може да задоволи желанието му да общува, да го изслушва и да не се задълбочава в думите му. Заради влиянието на Венера ще дарява на своята избраница, независимо колко продължителна е връзката им, не само чувства, а и обсебваща грижа. Той иска, която и да е тя, винаги да се чувства добре и спокойна до него.

В същото време заради влиянието на Марс той подхожда понякога досадно покровителствено и или половинката му ще се примири, или ще предизвиква често неговия гняв, докато дойде моментът на раздялата. Григор, повлиян от комбинацията Земя/Вода, е изключително чувствителен и в същото време, много практичен, способен да се справя идеално сам с проблемите в живота. В емоционален план е партньор, на когото може да се разчита. Не трябва да прекалява в стремежа си да задоволява само собствените си потребности.

При Никол като представител на Рака се вижда, че е свръхчувствителна и емоционална, което е невъзможно да бъде осъзнато бързо от избраника на сърцето й, защото дълго време е способна да играе ролята на хладна и безчувствена жена. Изпълнена е с разбиране и съчувствие към целия свят, обзета от желание да се грижи за някого. Обича сигурността на дома и особено материалната сигурност. Иска да има до себе си изискан мъж, който да отговаря на нейното разбиране за партньор. Връзките й са трайни.
Заради нейния асцендент в Дева тя с настървение обикаля магазините и си купува всичко, което отговаря на вкуса й и трябва да краси дома й, но за изненада на мнозина не обича да прахосва, а подхожда с разум и практицизъм към покупките си. Трудно се отказва от онова, което според убеждението й трябва да притежава, а мъжът до нея трябва да е готов да й го осигури, независимо че тя може да е по-богата от него.

Заради положението на Венера в нейния хороскоп тя е емоционална, но и много последователна, изисква мъжът до нея да се придържа към традициите от нейното детство или да следва тези от своето детство и да й дарява сигурност, като съхранява домашната стабилност. С удоволствие ще съхранява установените от него стабилни отношения. Тази е причината, поради която е решила да дойде с Григор в родината му и да се запознае с родителите му.

При нея водещ елемент е Водата, затова е много чувствителна и бързо потапяща се в човешката болка и проблеми. Родена с незавидната участ да попива чуждите настроения и емоции, Никол усеща със силната си интуиция всички подводни течения в човешките отношения. Не обича близките й да бъдат наранявани и затова предпочита да живее в познатата интимност на своя дом, като вярва, че там е най-сигурното и защитено място. Склонна е да обсебва околните прекалено много с грижите си.