Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за неделния ден. Според нея Близнаците не трябва да обмислят промени, а Раците да внимават в думите.

Ето какво предрече Алена за всички зодии за днес:

ОВЕН

В почивния ден не се поддавайте на изкушения, свързани с рисковани действия. Подтикват ви ваши приятели, но в своя изгода. Те знаят добре, че ако се захванете с нещо, винаги го завършвате и намирате необичайни решения за проблемите и очакват да спечелят чрез вас.  

Емоцията ви е повече от допустимото и ще се отрази на работата и на отношенията ви. Вечерта си почивайте в компанията на семейството и с любимите ви хора. Сексът и днес трябва да е съобразен с факта, че ако не вземете предпазни мерки ще ви изненада неочаквана бременност. 

Като тези 2 зодии други няма! Причината е изумителна

ТЕЛЕЦ
Отново сте във властта на емоция и прекалената ви чувствителност пречи на реалната преценка на ставащото в този почивен ден. Работата, с която сте се захванали изисква много усилия, за да се справите с възникващите проблеми. Не е изключена подкрепата на хора, от които изобщо не я очаквате.

Не я отказвайте!  Романтичните запознанствата са разочароващи. Избягвайте ги. Необвързаните имат шанс да срещнат своята половинка. Не отказвайте да си доставите мигове на сексуална наслада. Жените да се предпазват от нежелана бременност. 

БЛИЗНАЦИ
Причината да сте напрегнати е породена от незавършени задачи, които сте изоставили заради други задължения. Днес, въпреки че денят е почивен е добре да ги приключите и да обмислите бъдещите си планове. Начинанията не са успешни, ако не сте завършили всичко изостанало.

Не обмисляйте промени, за да избягате от отговорност и не пропилявайте успешния ден. Запознанствата няма да ви донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Ще се окажат неподходящи. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако вече сте семейни. 

Павел Глоба вещае страшни проблеми през май за тези зодии

РАК
Очаквайте напрегнат почивен ден. Не сте освободени и от делови разговори и от съвещание с вашите колеги и началници. Ще са успешни и ползотворни, ако запазите спокойствие и не показвате лошото си настроение. Не демонстрирайте вашата независимост и амбициите си.

Внимавайте в думите и не бъдете инатливи, когато отстоявате вашето мнение. Прекаленото вживяване в личните ви проблеми изнервя и вас и близките ви. Вечерта си останете у дома. Сексът няма да ви достави удоволствие. Не правете нищо насила, за да не съжалявате след това. 

ЛЪВ
Разправия с ваш колега ви действа потискащо, но ви позволя да се отказвате от задълженията си в този почивен ден. За да изясните чувствата си излезте извън вашия офис. Ще избистрите мислите си и ще осъзнаете какво да промените. Бъдете отговорни към задълженията си.

На работното място очаквайте запознанства с нови делови партньори, които ще ви бъдат полезни в месеците пред вас. Бъдете внимателни с близките си. Не изнервяйте интимния си партньор с претенциите и съмненията си. Ревността ще ви попречи да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

ДЕВА
Пазете се от непредвидени сблъсъци на мнения с вашите колеги в почивния ден. Запознанства, които не са подходящи за вас може да ви отклонят от поетия път. Не е изключено за провалят професионалните ви планове. Трудностите са породени и от прекалената ви доверчивост и от навика ви да обсебвате хората около себе си.

Направете правилна преценка на поведението си. Отношенията с близките ви са хармонични. Внимавайте да не ги съсипете с проявата на капризи, мили дами. Несемейните жени имат шанс да срещнат своята половинка. Семейните жени да не се впускат в изневери, ако мечтаят да изживеят незабравими сексуални удоволствия. 

Знаете ли кои са 3 най-надеждни зодии

ВЕЗНИ
Полезно е да се преборите с егоизма си и с материалните си стремежи в този почивен ден. За трудностите по пътя ви не е виновен никой, освен вас. Справете се сами с тях. Престанете да търсите странични причини за ваше оправдание. Просто си спомнете, че при вашето желание да сте перфекционисти и вие често грешите.

Общуването с интимния ви партньор е затруднено заради нежеланието ви с търпение да изслушвате чуждото мнение. Въпреки непреодолимото ви желание за сексуални удоволствия, не се хвърляйте в леглото, ако не сте уверени в чувствата си.

СКОРПИОН
Подвластни сте на промени, въпреки че деня е почивен, заради стремеж да докажете, че сте готови за новите си задължения. Въоръжете се с търпение и не се противопоставяйте на хората от обкръжението си. Не проявявайте агресия и не се налагайте. Причината да сте недоволни от постигнатото и от себе си е, че не сте успели да отнемете от ваш колега задача, която носи добра печалба, защото бихте се справили по-добре.

Отложете семейните разговори за вечерта. Време е да преразгледате отношенията с брачната или интимна половинка. Сексуалният ви живот е проблемен. Причината е във вас, защото си внушавате, че не сте достатъчно привлекателни и желани. 

4 зодии ще извлекат изгода от всички трудности през април

СТРЕЛЕЦ
Търпението и коректното отношение към всички е трамплин за вашите нови успехи в почивния ден. Не започвайте нищо ново. Обмислете добре плановете си за деня. Това ви е достатъчно. Деловите разговори са успешни, но не забравяйте, че не бива да подписвате документи с неясно съдържание.

Договорите за кредитиране или съдружие оставете за следващите дни, за да сте сигурни, че са ви необходими. Бъдете внимателни с любимите си хора. Постигнете взаимно разбирателство. Разочарованията от импулсивно предизвикан сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате измамени.

КОЗИРОГ
Напрежението е огромно въпреки че деня е почивен. Начинанията ви са обречени на провал заради хората, с които сте решили да работите. Повечето задължения ще ви отнемат почти целия ден. Въоръжете се с търпение. Не се обвинявайте, че не сте преценили правилно силите си.

Имате ги, но не сте готови да насочите енергията си към поставената цел. Не бъдете прибързани и обмислете добре каква помощ да искате. В отношенията си близките ви цари хармония. Не я съсипвайте. Вечерта си легнете рано и ако прецените, че сте уморени, по-добре се откажете от секса. 

ВОДОЛЕЙ
Уверени сте в силите си и ще успеете във всички занимания, като ги завършите до края на този почивен ден. Не поставяйте ново начало. Обмислете възможностите за стабилизиране на финансовото си състояние. Планирайте задачите си за седмицата. Вашите колеги са разочаровани от нежеланието ви да им се доверите.  

В семейните отношения цари хармония и разбирателство. Не спекулирайте с чувствата на другите. Любимите ви хора ще ви дарят незабравими сексуални мигове. Не проявявайте характерното за вас недоволство, от всичко и всеки, което не ви носи полза и в личните отношения. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ
Денят е почивен и е успешен за вас. Анализирайте поведението на околните и ако не е това, което очаквате, преценете дали не сте го предизвикали със свои действия. Мнението и идеите ви ще бъдат чути от вашите колеги. Единствените проблеми са породени от сутрешна разправия с децата ви, която ви пречи да работите активно, защото постоянно мислите за тях.

Вечерта ще ви изненада романтична среща. Внесете хармония в семейните отношения. Сексът е добра възможност за изглаждане на недоразуменията ви, ако все още сте влюбени в интимния си партньор.

Източник: Труд