Датите 2.2.2020, 20.2.2020, ще включа към групата и 29.2.2020, въпреки че на високосната дата може и да няма записани сватби, са с вибрация 8, на кармична разплата, утежняваща живота и отношенията на хората, създали семейство в тяхна власт.


Това обясни пред „Труд” астрологът Светлана Тилкова – Алена по повод суеверието за магическите числа в Григорианския календар и желанието на много хора да венчаят в дни с много двойки, каквито предстоят през февруари.

По думите й, въпреки че вибрация 8 се променя, когато става дума за личен ден, месец, година на сватбеното тържество, на някои от избралите ги за сватбен ден тя ще се припокрива с техния личен ден, което е двойно утежняващо обстоятелство в семейния живот на такава двойка.

Освен това, ако и Съдбовната им забрана за брак не е отпаднала, тогава разводът им е въпрос на кратко време.

„Никога не бих препоръчала ден първи от семейния живот на когото и да било да започва в ден на кармична разплата, дори ако семейните партньори са кармични половинки по любов, поради което биха могли да надмогнат такъв тип драми”, казва Алена и допълва – „Не бих препоръчала и на младоженци, които са кармични врагове, все още неизявени в семейните си отношения, да създават семейство в такъв ден.

Причината е, че сватбеният ден на кармична разплата на сега влюбените младоженци, но след година мразещи се съпруг и съпруга, кармични врагове, тласка към словесна и физическа агресия, домашен тормоз и психическо насилие както от страна на жената, така и от страна на мъжа”.

Интересът към тези дати като 2.2.2020 г. и 20.2.2020 г. и подобните се обяснява със „сакралния” смисъл на числата, които се повтарят в тях, уточнява астрологът.

„Питагор, въпреки че му е придавана същност на богочовек, не би могъл да открие съвършенството в цифрата нула, защото по времето когато е живял арабските цифри, дошли от Индия, все още са били непознати. Тяхното използване в европейските държави е започнало повече от 1500 години след неговото раждане”, разяснява още тя.

Иначе цялата 2020-а е подходяща за създаване на семейство. В датите повторението на нули и двойки мами окото и мозъка, буни фантазията, но в натрупването им няма нищо мистично, късметлийско или каквото и да е, обещаващо семейно щастие и хармония, нито са огледални дати съгласно традиционното тълкуване по смисъла на нумерологията, категорична е Алена.

Да започваме или да завършваме проекти през февруариПроекти, нови планове можем да започваме през цялата година с изключение на периодите на ретроградно движение на Меркурий, които обричат дори и най-малките начинания на спънки, грешки, загуби до провал, казва Алена.

Тя напомня, че влязохме в годината на Металния плъх, за която едно от щастливите числа е 2, но то не е свързано с брака, а дава възможност да се сработваме бързо с партньорствата си, лични и делови.

„Още немалко „магически дати” ще бъдат измислени през 2020 година, например 2.6.2020, 20.6.2020. Спомнете си 20.12.2012 г., някои очакваха светът да приключи своя живот и да се пренесем в отвъдното. Дори и час ни казваха – 20.12 ч.

За други датата беше 21.12.2012 г. Е, нищо не се случи и нищо никога не би могло да се случи на подобни дати, които са интересно съвпадение на цифри в числото на датата, но нищо повече.

Ако в календара съществуваха подобни специални дни, човечеството отдавна да ги беше открило и придобило в битието си, за добро”, казва още астрологът.

2.2.2020 г.

Дата 2.2.2020 е неделя, ден на Слънцето, и позволява създаване на семейство, но не за всички желаещи да сключат брак, а само за тези, които съгласно своята композитна звездна карта и номерологичната прогноза са в подходящ ден за бракосъчетание. Ако тези млади хора не са получили своята индивидуална дата за сватбения им ден и тя да е 2.2.2020 г., тогава за тях важи казаното за годината на Уран, на трудности, спънки, пречки, бариери, усложнена от вибрацията на кармична разплата на самата дата.

20.2.2020 г.

Датата 20.2.2020 също е подвластна на вибрация 8 – на кармична разплата, с една важна разлика – денят е четвъртък, на войнолюбеца Юпитер, и отново е подходящ само за хората, които имат индивидуално астрономерологично изчисление, че е техният ден да създадат семейство.

Нулата е с една повече от предходната. На всички радващи се на трите нули и четирите двойки ще кажа, че радостта им е прибързана.

Колкото и да ми е чуждо и неприятно да разочаровам с негативни заключения, истината е, че заради Юпитер и трите Плутонови нули младите, ако не са създали семейство на своята индивидуална подходяща дата, а са се увлекли от несъществуващата сакралност на 20.2.2020 г., ще имат от трудности до непреодолими проблеми в брака си заради различията в поколенията.

Единият разнобой и проблемни отношения ще са с поколението на родителите.

Вторият ще е между младоженците, особено ако и Съдбовната им забрана за брак е пренебрегната. Третият разнобой ще е със създадените в брака деца.

29.02.2020 г.

Разкривам заложеното в датата 29.02.2020 г. със съзнанието, че няма да бъде предпочетена за сватбено тържество заради високосния ден. 29 също се редуцира до вибрация 2, но денят не е подходящ, защото е ден събота, подвластен на Сатурн и на мъртвите, който обрича брака на трудности, несгоди и негативни неочакваности, натоварени и с кармичната разплата, заложена в годината.

Дай Боже суеверието за сключването на брак във високосна година да предпази желаещите да създадат семейство в този ден, който не бих препоръчала дори и като индивидуална прогноза.