8 слънчев ден – Ден на Благодатта, на Вси Светии, свързан с преображението. Планета Уран и отчасти Слънцето. Това заяви астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Тотем на деня – Мангуста, символ на риска и свободата.


Жесток удар от съдбата за 4 зодии

Ден на почитание и поклонение пред светците. Ден на просветлението, раждане на Огъня и Светлината. Ден на чудесата и подмладяването.

Именно днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото.

Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Този слънчев ден носи късмет на тези, които се чувстват свободни и спокойни.

Днес ще им върви на тези, които са готови да рискуват. Денят насърчава всички иновации и начинания, особено с елемент на авантюризъм.

Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Не планирайте нищо конкретно. Плановете може да се реализират точно обратното. Живейте свободно и независимо, не по график. Благоприятно за правене на равносметка на живота, за търсене на по-висш смисъл на съществуване.

Хороскоп за 2020 година: Пари и любов за 3 зодии

Бъдете гостоприемни, посрещайте приятели, помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Денят благоприятства приятелските отношения, предлага нови запознанства и именно в него може да срещнете любовта от пръв поглед.

В този ден се препоръчва вярност на всички мъже към своите жени.

Ден за очистване и освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса и напредъка ни. Полезни са водните процедури. Подходящо е за всякакво гадаене и сега можете да пробвате да надникнете в бъдещето.

Не си правете изводи само по чутото. Да не се започват съдебни процеси и операции с недвижима собственост. Неподходящо време за ремонт и за рутинна работа. Не се препоръчва да се подписват важни документи, да се сключват сделки и договори (освен устни). Не се препоръчва да пътувате, освен на къси пътища и близки разстояния.

Диета - Храната трябва да бъде разнообразна. Може да ядете каквото искате. Ако не ви се яде, не се насилвайте. Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи продукти.

Полезно е да се изпие чаша силно кафе или 50 гр коняк за повишаване на тонуса и подобрение на умствената дейност. Да се ядат лимони, портокали, киви, ананас, праскови и други богати на витамини продукти.

Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

Здраве – Ден за подмладяване и пречистване на тялото. Необходимо е да отмиете всичко по себе си, очистване на аурата чрез четене на мантри и молитви. Денят е свързан с хипофизата.

Да се избягва емоционалния стрес. В този ден се появяват кармични заболявания заради извършени грехове, особено заради отстъпничество (например, ако човек се отклони от дадена дума, обещание, семейството или някой човек.)

Добре е да се подстрижете или да режете нокти като всичко отрязано се прибира на скрито място до 13 слънчев ден и после се заравя в песъчлива почва. Лошо е, ако в този ден за първи път се появят заболявания като псориазис или невродермит.

Облекло -  Препоръчва се носенето на пъстри дрехи. Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво.

Знамения само за този ден – Да видите зорницата, падащи звезди, светещи лампички – предвещават нови запознанства или добри неочаквани събития.

Добри знаци са светкавици, мълнии, искри, свързани с електричество. Ако светкавица светне и гръм се появи в момента, когато се произнасят някакви думи (или веднага след казването им), това е знак потвърждаващ правилността на казаното.

Ако се препънете или паднете – знак, че в живота пропускате добри възможности, някой важен момент или късмета си. Затова внимавайте. Лошо е да се изцапате.

Счупен нокът означава внезапно заболяване или отслабване на енергийната ви защита.

Ако до вас падне перо от птица – знак за блага вести, добри новини. В този ден добър знак е общо взето всичко, което пада от небето, но ако прелети тухла, камък, пръчка, саксия ад главата ви – пригответе се за неочаквани промени в живота.

Ако мазилка падне от къщата, тапет се разлепи, паркетът се повреди това са неблагоприятни знаци и показват разруха на дома, бедност, загуба на имущество.

Сънища – Те са пророчески, ако са ярки и близо до утрото. Всичко свързано с ключалки, ключове, коридори и ограничено пространство – лишаване от свобода, затвор, болница. Ако сънувате животни – лъжи, клюки, слухове.

Числа на деня – 8, 9, 64, 75