Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Това заяви за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

7 слънчев ден – Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух  и „живата вода”.

Тотем на деня – Белият Ястреб, Албатрос, символ на поривистост, безстрашие, творчество.

Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите. Можете да помолите за помощ предците си или за изцеление и здраве.


Тези три зодии са най-големите емоционални вампири

Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Поемете по неотъпкана пътека, направете нещо ново, събудете се.

Не е нужно да се захващате с нещо трудно, важното е да стимулирате онази част от личността си, която обикновено дреме необезпокоявана. Не се застоявайте дълго на едно място.

Общувайте, колкото може повече, бъдете открити, но в настоящия момент може да става само онлайн. Най-добрият ден за любов, зачатие, но всичко трябва да се прави само докато е светло, с отворени очи.

Не бива да се проявяват алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно съдови заболявания. Може да си пийнете алкохол, но не се отпускайте много.

Тези зодии ще ви съсипят живота, никога не се омъжвайте за тях!

Горещата вода в този ден е лечебна. Ако вашата съвест е чиста, може да отидете на парна баня, но не се застоявайте дълго. Има опасност да се изгорите с парата. Който има грехове, по-добре да не рискува.

Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки покупки, например козметика за жените. Може да садите растения, храсти, дървета, но не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е даже да се подаряват откъснати цветя, но може в саксия.

Облекло -  Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото. Камъкът на деня е сердолик – камъкът на безсмъртието.

Знамения – Случайно, ако се попарите – знак за пречистване.

Ако лампата ви изгори или светлината угасне – неприятности.

Ако ви се скъса обувката – загуба на небесна защита.

Лошо е ако ви се появят върху кожата пъпки – предупреждение за заболяване на вътрешните органи. Знак за вътрешна нечистота. Трябва да следите за здравето си.

Петте най-влюбчиви зодии са...
 

Ако има много кал по пътя и колата ви се изкаля цялата – знак за позор и преживян срам.

Да видите хлебарка на пътя или в чантата – знак, че не можете да се освободите от своите зависимости.

Сънища – Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни - мизерия, проблеми, разпри.

Числа на деня – 7, 9, 13 49, 56