21-ят слънчев ден е свързан с Учението и Учителя, с вечния и безкраен кръговрат на природата. Денят е много мощен, но в същото време и интересен. Можете да се сблъскате с неизвестни сили, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа за bulgaria.utre.bg.

„Добре е да се занимавате с енергийно лечение. Това е ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината, за подаване на молба в съда. Запазете пълна яснота на мислите си! Препоръчва се колективна работа, сключване на важни сделки. Подходящо е за започване на нещо ново, особено което има дълготрайни перспективи. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично“, добавя астрологът.

„Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много! Вслушвайте се в дадените съвети днес! Денят е добър за сватби и преминаване на нова работа. Излизайте навън на разходка и сред хората! При залез слънце е най-добре да разпускате“, съветва Ивелина Пенчева.

„Добре е да се обхождат големи пространства. Денят носи силна енергия. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва“, добавя тя.

„Не се препоръчват операции. Не трябва да стоите в къщи в уединение. Не пътувайте на далеко и сами, за да не ви застигнат неприятности! Ако имате компания - може. Опасно е да проявите нежелание и неумение да платите на доброто с добро“, предупреждава астрологът.

„Може да се яде тежка храна, месо, гъби и кореноплодни. Препоръчват се тъмносини и червено кафяви цветове. Откажете се от светлосиния и пъстрите цветове“, съветва Ивелина Пенчева.
Според нея пророчески са тези сънища, които лесно се запомнят. Всички сънища имат отношение не лично към вас, а към вашето обкръжение, добавя тя.