Попълнете търсена ключова дума или фраза

Астролог с куп забрани и предупреждения за събота

https://blitz.bg/layfstayl/khoroskop/astrolog-s-kup-zabrani-i-preduprezhdeniya-za-sbota_news795173.html Blitz.bg

Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа,  да се поддържа постоянно горящ пламък

София, България 23 Ян. 2021, 08:00 740 прочита 0 коментара

9 слънчев ден – Денят е посветен на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и разкриване на творческия потенциал.

Това заяви за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.


Хороскоп за 2021 година, какво очаква всяка зодия

Тотем на деня – Лъв, мощен, величествен, но скромен.

Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Получавате достатъчно сила за преображение, за проявление на творчество.

Подходящо е да се започнат нови и сериозни дела. Не се страхувайте да поемете отговорности. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Дългосрочни покупки – в никакъв случай.

Добре е да развивате своята енергия: използвайте физически практики. Може да започнете цикъл от физически упражнения за укрепване на тялото. Полезно е да се ходи пеша. Време за пост, за молитви, за изпълнение на религиозни обреди. Хубаво е да се посети църковен храм.

Дъжд от пари ще завали над тези 3 зодии през 2021 година

Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа,  да се поддържа постоянно горящ пламък.

Добре е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, за да се изгори натрупаната негативна енергия.

В древността на този ден са палели огньове и са хвърляли всичко старо и ненужно в тях.

Не се препоръчва много да се спи, нито да се дреме, по-малко да се яде. Колкото по-бодри се чувствате, толкова по-добре.

Противопоказни са безделието и авантюрите. Не прехвърляйте своите проблеми на други хора. Не завиждайте и не се присмивайте на никого.

Диета - Храна е по-добре да не се приготвя, а да се яде от предния ден, нищо да не се пече и запича. Алкохол може да пийнете, само колкото да повишите температурата на тялото, иначе не се препоръчва, особено в горещото време.

Съдбовни промени очакват 4 зодии през 2021 година

Облекло -  Може да носите нещо блестящо. Подходящи са жълто, тъмночервено и кафяво. Избягвайте студените тонове.

Знамения – Ако усетите силния порив на вятъра – нови запознанства или знак за богатство.

Ако ви хвърли в огън, ушите ви горят или ви се появи сухота в устата – знак за укрепване на силите и здравето. Но ако мръзнете и не можете да се сгреете, приемете го като знак за наближаващо заболяване, депресия, упадък на силите. От вас се е отвърнал Ангелът-Хранител.

5 зодии ще са все без пари и това е!

Сънища – Добре е, ако нищо не сънувате или забравите за съня си. Счита се, че в този ден трябва повече да бодърствате, отколкото да спите.

Числа на деня – 9, 27, 68, 81 

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам