28 слънчев ден - Ден на тайнствата на Земята. Това е тежък ден, когато от Земята могат да излязат нечисти Духове. Ден за алхимия, за откриване на тайни, за споменаване Душите на починалите.


Здравословни и финансови проблеми мъчат 4 зодии през април

Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ.

Ден за уединение, за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Полезно е да се медитира, да се четат мантри.

Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други злини. Добре е да се заемете с приготвяне на билкови отвари и лекарства, но те не трябва да се ползват сега.

Това е ден на битка със злото.  По усещанията на тялото днес може да се съди за състоянието на човешката душа.

Според слънчевия календар, ако днес усещате някаква тежест, това е нормално, но ако усещате лекота и подем на силите, това може да свидетелства, че ви изкушават злите сили да направите нещо не както трябва.

Кошмарен април за няколко зодии вещае Павел Глоба

В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Не се препоръчва да се осквернява земята (чрез плюене, храчене, секнене, хвърляне на отпадъци), но може да се работи с нея.

Не трябва да се пожелава зло на никого. Да не се убиват животни.

Не трябва да се пролива кръв и да се осквернява въздуха. Не се препоръчва да се гълтат таблетки в големи количества и да се започва сериозно лечение.

По възможност трябва да се отложат и операциите. Не е добре да се разболеете в този ден. Дори сексуалните контакти са неблагоприятни.                  

Тлъсти пачки за 6 зодии през април                                       

Диета - На приготвянето на храната е нужно да се отдели специално внимание. Приложете разделно хранене. Да не се яде това, което съдържа кръв.

Добре е да се опече пресен хляб. Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, но в малки количества и то във втората половина на деня.

Облекло – Цветовете, които можете да използвате в облеклото са черен, тъмносин и кафяв. Да се избягват жълто, червено и оранжево. Жените, които в този ден са неразположени и болните хора трябва да носят защитни цветове, например сиво.

Небесни знаци – Ако няколко пъти са ви назовали по име или ви се стори, че ви викат – това е знак за помощ от вашия Ангел-Пазител.   

Ако ви се скъса обувката или ви се отлепи токът на обувката – това е загуба на защита.

Ако ви се счупи гребенът – знак за загуба на силите.

Ако ви потече кръв от носа или от венците, това е знак за лоша енергия, която ви разрушава.

Ако небето е покрито с тъмни облаци, особено целия ден – тази територия не е благословена.

Животът на 3 зодии ще се преобърне тотално през април

Ако намерите монети на земята – знак за благополучие и успех.

Наблюдавайте за поведението на растенията. Ако венчелистчетата се затварят по залез Слънце – това е лош знак за местността, за района. По откъснатите цветове може да проверите своята жизненост.

Ако са повехнали – това е знак за неблагополучие. Сънищата могат да бъдат тежки и пълни с кошмари.