17 слънчев ден –Време за освобождаване на страховете, ден за защита на справедливостта. Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева пред tribune.bg.


Планета Хирон, звездата Арктур. На висше равнище това е Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Денят се свързва още с планетите Юпитер, Марс и Сатурн.

Тези зодии са истински ангели! Проникват с лекота в душата на хората и отнемат цялата им болка!

Тотем –  Петелът, войн, послушник, „Небесният адвокат”, символ на откритост и решителност.

Денят е добър за делата, които изискват бързи решения, но не е подходящо за завършване, нито за планиране. Може да се пътува на дълги разстояния. Подходящо е за нови запознанства.

Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите и имената в този ден. На човек роден в този слънчев ден трябва внимателно да му се подбира името.

Тези зодии изневеряват най-много, пазете се от тях!

Препоръчително е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха.

Не се препоръчва да се държи отворен прозорец. Противопоказно е да се изпитва страх. Не стойте дълго време у дома. Не бива да спите дълго. Не се гледайте  продължително в огледалото.

Неблагоприятно е за чистене и изхвърляне на боклуци. Нежелателно е да се сключва брак в този ден. Не се препоръчват интимни контакти. Да не се яде пилешко месо. Да не се обиждат домашните птици и да не се скубят перата им.

Това са мръсните тайни, които крие всяка зодия

Диета – Хубаво е да не се готви днес, а храната да е приготвена от предния ден. Добре е да се яде всичко кръгло – питки, понички, милинки и др.

Облекло – Добре е да смените дрехите, да облечете нещо ново и чисто. Препоръчва се бяло, жълто, оранжево и тъмночервено. Откажете се от мрачните тонове, сивите и небесносините.

Знамения – На знаменията трябва да се обръща в този ден голямо внимание. Добре е да попаднете на насрещен вятър и птици. Ако намерите перо от птица – успех в материалните дела.

Ако ви духа насрещен вятър – знак за небесна защита. За тези, които отглеждат домашни птици, – да пропее петел от трите ви страни – намислете си желание, то ще се сбъдне. Хубаво е да видите петел, дори да ви клъвне. Също така може да бъде изделие, снимка на петел.

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

Да намерите метални предмети – знак за внезапен успех.

Всяко име, чуто по време на разговор няколко пъти – предстои скоро да се срещнете с такъв човек.

Негативни знамения са: да има мрачно утро, дъждовно време, буря, падане, загуба на ключ. Остър вятър в гърба – успехът се е отвърнал от вас.

Сънища – по-добре е да не сънувате. Да се спи малко и на светлина. Всички приятни сънища могат да се изпълнят на обратно. Да сънувате храм – знак за изпитание, за търпение.

Числа на деня – 17, 23, 59, 84