23-ят слънчев ден е посветен на Великата Пустота. Открива пътя към религията, смъква маските от всяко зло, управлява времето, покровителства посевите и зачатието на децата. Това е време за покаяние и любов, написа в хороскопа си за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

„Това е и ден на свободата, затова се оставете на потока! Подходящо за социални мероприятия, подписване на важни документи, сериозни юридически дела. Най-добре е да се отпуснете. Нужно е колкото може повече да се радвате, а не да се отдавате на унинието. Това е ден за благородни начинания. Добре е да се започне курс за лечение, да се приготвят лекарства, но не течни“, добавя тя.

Датата ви на раждане разкрива неподозирани неща за вас - по-точна е и от хороскоп!

„Денят е добър за сватба (но без алкохол) и не е подходящ за развод. Добър ден за любов и зачатие на детенце. Старайте се да не стоите без работа, а постоянно да сте заети с нещо! Спете повече! Блажен е този, който има сън на обяд (показател за връзка със своя Дух- пазител). Подходящо е за промяна на имиджа и прическата. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Препоръчва се да се изкъпете, да се подстригвате и режете нокти. Ако не ви е време за подстригване, може само леко да подстрижете някой кичур“, съветва Ивелина Пенчева.

„Недопустимо е пренебрежителното отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят и да се занимавате с дома си. Не се препоръчват ремонти. Не трябва да се уединявате и да се предавате на унинието. Не избягвайте семейните прегръдки, но само при взаимно съгласие“, съветва астрологът.

Идеалната сватбена рокля за всяка зодия (СНИМКИ)

„Храната трябва да е лека и едва доловимо да ухае. Важно е да има лека киселина и билки в нея“, добавя тя.

„Хубаво е да носите нови дрехи, но не купени през този ден. За предпочитане са сиви дрехи като защита. Да се избягват ярките и пъстри цветове и съчетание от черно-бяло! Избягвайте да носите шапки“, съветва Ивелина Пенчева.

„По-добре да нямате сънища в този ден. Ако имате множество сънища, значи се намирате на грешен път и сте далече от истината, както и че не сте в много добри взаимоотношения със своя Ангел-Хранител. Да видите в съня си бял цвят – знак за невидимо покровителство“, добавя астрологът.