9 слънчев ден – Денят е посветен на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и разкриване на творческият потенциал. Това пише в прогнозата си за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Тотем на деня – Лъв, мощен, величествен, но скромен.

Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Подходящо е да се започнат нови и сериозни дела. Получавате достатъчно сила за преображение, за проявление на творчество.

Тези зодии изневеряват най-много, пазете се от тях!

Добре е да развивате своята енергия: използвайте физически практики. Може да започнете цикъл от физически упражнения за укрепване на тялото. Полезно е да се ходи пеша. Време за пост. Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Дългосрочни покупки – в никакъв случай.

Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа. Хубаво  да се поддържа постоянно горящ пламък. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, за да се изгори натрупаната негативна енергия.

Ако в този ден постоянно мръзнете и ви е студено, то значи, че от вас се е отвърнал вашия Ангел-Хранител. Ден за молитви, за изпълнение на религиозни обреди. Хубаво е да се посети църковен храм. В древността на този ден са палели огньове и са хвърляли всичко старо и ненужно в тях.

Зодиите, които се мразят като за световно
 

Не се препоръчва много да се спи, нито да се дреме, по-малко да се яде. Колкото по-бодри се чувствате, толкова по-добре. Противопоказни са безделието и авантюрите. Не прехвърляйте своите проблеми на други хора. Не завиждайте и не се присмивайте на никого.

Диета – Храна е по-добре да не се приготвя, а да се яде от предния ден, нищо да не се пече и запича. Алкохол може да пийнете, само колкото да повишите температурата на тялото, иначе не се препоръчва, особено в горещото време.

Облекло – Може да носите нещо блестящо. Подходящи са жълто, тъмно-червено и кафяво. Избягвайте студените тонове.

Знамения – Ако усетите силния порив на вятъра – нови запознанства или знак за богатство.

Най-арогантните и нечестни зодии са…

Ако ви хвърли в огън, ушите ви горят или ви се появи сухота в устата – знак за укрепване на силите и здравето. Но ако мръзнете и не можете да се сгреете, приемете го като знак за наближаващо заболяване, депресия, упадък на силите. От вас се е отвърнал Ангела-Хранител.

Сънища – Добре е, ако нищо не сънувате или забравите за съня си. Счита се, че в този ден трябва повече да бодърствате, отколкото да спите.

Числа на деня – 9, 27, 68, 81