4 слънчев ден – Ден на Небесния войн (Архангел Михаил, Георги Победоносец), на астралното войнство, създаващо нашата защита
Тотем на деня е Снежният Барс, символ на безстрашие, решителност и благородство. Това казва астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.


Денят се счита за тежък и напрегнат. Време за изпълнение на дълга. Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са бити и унижени. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати.

Може да отидете в болница или старчески дом и да помагате на болните и възрастните хора, както на близки и познати. Добре е да се купуват и носят метални изделия и полускъпоценни камъни – те служат за защита.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Старайте се да разрешавате всяка заплетена ситуация, но го правете без излишни страсти и емоции, в рамките на закона. Учете се да преодолявате всички страхове и не проявявайте слабост и малодушие пред лицето на опасността. Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен много да промени живота ви.

Добър ден за начало на нови перспективни дела. Ден на активните занимания и на риска. Рискът е благородно дело и е оправдан сега. Само не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество. Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни съревнования и за занимания с бойни изкуства. Удачен ден само за нови начинания, но не е за завършване на стари дела.

Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден.

Диета - Не се препоръчва да се яде месна храна. Да се пият повече течности. Храната да бъде пикантна, а алкохола е нежелателен.
Облекло – Придържайте се към розовото и червеното. Избягвайте зеленото.

Вижте коя птица е покровител на месеца ви на раждане, ще разберете неподозирани неща за себе си

Знамения – Да намерите метални предмети, означава, че враговете ви скоро ще бъдат победени.

Ако се порежете в този ден – ще се освободите от всичко излишно.

Ако счупите чиния и тя се разпръсне на много малки парчета, не се притеснявайте. Това е знак, че ще минете през изпитания, от които ще излезете с чест.

Да се намокрите под дъжда – разобличаване на вашите тайни. Лош знак е насрещен вятър.

Сънища – Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете активни.Да се видите с къса коса или че се подстригвате, означава, че скоро ще се избавите от това, което ви спира. Зелена трева и изобщо всякаква зеленина – тъга, неудачност. Вода – клюки. Лошо е да се видите в огледало.

Числа – 15, 39, 46