24-ят слънчев ден е свързан с вярата. Той е много критичен и труден. Повече време прекарайте в уединение и под покрива на дома си. Добре е да се изчиства организмът, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

„Може да се занимавате с почистване на дома, ремонт и реставрация. Повече мълчете и четете книги. Приветства се ръчният труд. Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на гладуване, лечение“, пише астрологът в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

„Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Не се препоръчва много да се смеете и да празнувате. Не се препоръчват сексуални контакти, екскурзии и пътувания. Това е най-трудният ден за тежка и сериозна работа. Не трябва да се работи земята. Не прекарвайте деня в тъмни стаи. Нужни са огън и светлина в този ден. През нощта не трябва да се отваря прозорецът, за да не нахлуят тъмните сили“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Не се препоръчва да ядете от обед до залез. Подходящи са черен хляб и млечни произведения“, добавя тя.

Любовен хороскоп за септември! Тежки проблеми ще разбият връзката на 2 зодии!

„Препоръчва се комбинация от червено-черно и жълто-зелените цветове. Избягвайте сиво, кафяво и виолетово“, съветва астрологът.

„Добре е да не сте сънували нищо. Сънят в този ден е знак за предупреждения и изкушения. Единственият хубав сън е да се видите под дъжда – знак за изчистване на греховете. Тежки се считат ярките сънища“, добавя Ивелина Пенчева.