13-ят лунен ден, който ще продължи до 16:40 часа, е мистичен. Внимателно се вглеждайте в околния свят, защото Вселената може да ви изпрати знаци, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

„В този ден се повдига тайнственият воал и осветява пътя в неведомото бъдеще. Денят може да се сравни със затворен кръг. Всички действия се повтарят безкрайно по спиралата на времето. Това е период на духовно търсене, за медитация и духовни практики“, пише астрологът Ивелина Пенчева във Фейсбук страницата ASTROLOGIA*Lin. 

Ней-безчувствените и неблагодарни зодии са…

„Луната може да ви открие много тайни или да ви подари хубав шанс. Трябва да вярвате в себе си и да се доверите на съдбата“, добавя тя.

Според нея е възможно миналото да ви напомни за себе си чрез среща с хора, за които отдавна сте забравили или да имате усещане за дежавю в някои ситуации. Благоприятен е денят за пътешествениците.

Тези три зодии имат свръхестествени възможности!

„Това е и един от най-удачните дни за активните хора. Добре е да внесете нещо ново в работата, в бизнеса. Също така подхожда за продължение и завършване на започнати дела, внасяне на корекции в плановете, проектите. Не предприемайте нищо, ако вашият вътрешен мир се намира в състояние на хаос“, съветва Ивелина Пенчева. 

Според нея, хората с чисти помисли и открита душа получават нови възможности за движение напред, за нови открития, усмихва им се щастливият случай. 

Тези 4 зодии са чисто луди!

4-ят слънчев ден обаче се счита за тежък и напрегнат. Време за изпълнение на дълга. Ден на активните занимания и на риска. Рискът е благородно дело и е оправдан сега, пише в хороскопа си за tribune.bg Ивелина Пенчева. Само не участвайте в хазартни игри, може да останете без имущество, предупреждава тя.

„Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни съревнования и за занимания с бойни изкуства. Денят е подходящ само за нови начинания, не е за завършване на стари дела“, добавя астрологът.

„Ден на милосърдието и за защита на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са бити и унижени. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати! Старайте се да разрешавате всяка заплетена ситуация, но го правете без да влагате излишни страсти и емоции, в рамките на допустимото и закона“, съветва Ивелина Пенчева.

Тези зодии са толкова цинични и мнителни, че не вярват и на себе си

„Учете се да преодолявате всички страхове  и не проявявайте слабост и малодушие пред лицето на опасността! Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен много да промени живота ви! Денят е добър за начало на нови перспективни дела“, добавя тя.

„Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева! Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности“, предупреждава астрологът.

Тези зодии място не могат да си намерят от завист, пазете се от тях!

„Не се препоръчва да се яде месна храна. Да се пият повече течности! Храната да бъде пикантна, а алкохолът е нежелателен“, добавя тя. „Отдайте предпочитание на розовото и червеното в облеклото! Избягвайте зеленото“, съветва Ивелина Пенчева.

„Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете активни. Да се видите с къса коса или че се подстригвате, означава, че скоро ще се избавите от това, което ви спира. Зелена трева и изобщо всякаква зеленина е знак за тъга, неудачност. Водата пък е за клюки. Лошо е да се видите в огледало“, добавя астрологът.