7 слънчев ден – Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух и „живата вода”. Време за укрепване на традициите, най-добрият ден за любов, зачатие, творчески начинания. Това заяви астрологът Ивелина Пенчева пред tribune.bg

Планета - Плутон.

Тотем на деня – Белият Ястреб, Албатрос, символ на поривистост, безстрашие, творчество.

Огромни промени и щастие в живота на 4 зодии през 2019 година

Ден за творчески начинания. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, още повече да стоите у дома си. Добър ден за пътуване, както и да се прекара извън дома. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Много подходящо е за любов, за зачатие на детенце и въобще за любовни отношения. Но всичко трябва да се прави на светло, с отворени очи и никаква тъмнота. Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Сега можете да получите помощ от предците си. Мъжете могат да се помолят за изцеление и здраве.

Не бива да се проявяват алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания. Може да си пийнете алкохол, но не се отпускайте. Горещата вода в този ден е целебна. Ако вашата съвест е чиста, може да отидете на парна баня, но не се застоявайте дълго. Който има грехове, по-добре да не рискува. Има опасност да се изгори с парата.

Ето с какъв тоалет трябва да посрещнете Годината на свинята, за да ви върви по вода (СНИМКИ)

Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки покупки, например козметика за жените. Може да садите растения, храсти, дървета, но не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е даже да се подаряват откъснати цветя, но може в саксия.

Облекло - Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото. Камъкът на деня е  сердолик – камъкът на безсмъртието.

Знамения – Случайно, ако се попарите – знак за пречистване.

Ако лампата ви изгори или светлината угасне – неприятности.

Ако ви се скъса обувката – загуба на небесна защита.

Лошо е ако ви се появят върху кожата пъпки – предупреждение за заболяване на вътрешните органи. Знак за вътрешна нечистота. Трябва да следите за здравето си.

Най-подходящите новогодишни подаръци според зодиакалния знак

Ако има много кал по пътя и колата ви се изкаля цялата – знак за позор и преживян срам.

Да видите хлебарка на пътя или в чантата – знак, че не можете да се освободите от своите зависимости.

Сънища – Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни- мизерия, проблеми, разпри.

Числа на деня – 7, 9, 13 49, 56