15 слънчев ден – Денят е посветен на Божията майка, Хранителката на Небесният поток. Това заяви за сайта tribune.bg астроложката Ивелина Пенчева. 

Тотем – Бобър, пазител на благодатта, символ на защита на Земята и света.

Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

Денят е добър за онези, които са осъзнали своето предназначение в живота, своята неповторимост и уникални способности. Време за откровения и пробуждане на способностите. Бъдете мъдри, скромни, реалисти, последователни в делата и постъпките си и готови всеки момент да преоцените ситуацията и да бързо да реагирате.

Представителите на тези зодии са обречени на несметни богатства през 2019-а

Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. И не само личния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

Ден за почитание към жените и майките, и мъжете трябва да проявят уважение и почит към тях, трябва да се доверяват повече на женската интуиция, да се вслушват повече в женското мнение. Спорове с жена в този ден трябва да се избягват.

Денят е посветен на стихиите. Ден за единение на човека с Природата. Добре е да се прекара известно време сред нея и да се заредите с енергия. Ден за откровения и пробуждане на необикновени способности.

Освобождавайте се от всичко ненужно, от стари догми и правила. Препоръчва се влажно почистване на дома, изкъпване, подстригване. Добре е да се приготвят лекарства и настойки. Не трябва да се напрягате, да вдигате тежко. Да се избягва тежката работа.  В този ден работата трябва да носи радост иначе по-добре се откажете от нея. Да не се извършват никакви финансови операции.

Диета – Препоръчва се мед, сокове, плодове. Подходящи са повече цитрусовите плодове днес.

Големи промени в живота на тези 5 зодии през 2019 година!

Облекло – Добре е да сте облечени по-леко, с по-малко дрехи, да се избягва парадността в облеклото. Препоръчва се оранжево и сребристо. Ярко-зеления цвят сега носи нещастие.

Знамения – Добри знамения са тези, свързани с водата и електричеството: дъжд, буря, мълния, цветна дъга. Хубаво е да попаднете под дъжда.

Лоши знамения са всичко, което е свързано с огъня, а също спиране на водата у дома. Ако целия ден ви мъчи жажда – неприятности.  Ако внезапно угасне лампата или огън, знак за тежка болест на някой близък или смърт.

Сънища – Сънищата са пророчески. Сън свързан с водата – успех, пари, награда. Да видите небето и да летите насън – укрепване на здравето. Прием на храна – добро известие, помощ. Ако сънувате, че обличате дреха – знак за пътуване, промени. Не е хубаво да сънувате животни и птици. Да милвате куче – знак за предателство от близки хора, котка – подлост и кражба.

Числа на деня – 15, 74, 81