Средата на деня ще е белязана от лошият аспект между Луната и Плутон. Възможни са рискови ситуации. Предизвиква дълбоки емоционални проблеми.
Може да има неприятни психически преживявания. Луната в знак Везни създава спокойствие и хармония. Хората са учтиви и дипломатични. В това време често са склонни на отстъпки, изпадат в колебания и нерешителност. Ден, в който цари дух на хармония и желание за общуване, за партньорство. Конфликтите драстично намаляват и хората стават по-миролюбиви, по-лесно разбират нуждите на другите. Потребност от справедливост и законност в обществото. Това е подходящо време за срещи и преговори, за постигане на мир и подобряване на отношенията. В същото време може да има нерешителност, трудно вземане на важни решения.

Здраве: Уязвими - бедрена зона, бъбреци, пикочен мехур, панкреасна жлеза. Диабетиците да спазват строга диета. Благоприятно за лекуване на зъби, за козметични процедури.

27 лунен ден започва от 03:55ч и продължава целия ден – Ден за мистично преображение, свързване с духовните източници, за постигане на божествена мъдрост и знание. Символ на 27-ми лунен ден е тризъбеца. Ден на Нептун, свързан е с водата. Този период представлява хармонично съчетание на разума с интуицията. Полезно е да се занимавате със самообразование. Християните свързват този ден с легендата за падането на манната небесна.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Днес е много подходящо време за медитативни практики, но без концентриране върху определени изображения. Свързан е с лечителството, молитвите и светлите надежди за бъдещето. Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало. Сложността на този ден се състои в това външната подвижност да се съчетае с пълното вътрешно разпускане и откритостта ни към тънката информация. Качествени изменения на духовно равнище. Трябва да бъдем по близко до семейството си и близките ни хора, да им помагаме. Не зацикляйте върху конкретни житейски и особено битови проблеми. Позволете този ден на своята душа да си отдъхне, не се замесвайте в скандали и не изяснявайте отношения. Още един ден, в който не трябва да се изразходва енергията напразно. Злоупотребата може да изтощи организма.

Бизнес – подходящо време за благотворителност. Всички останали операции с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Секс – Времето подхожда за срещи. При много от хората ще преобладава романтичното настроение. Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж. Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.