На 7 ноември в 18:03 часа започна Новолуние в Скорпион. Знакът Скорпион отговаря за боравенето с чужди финанси, той направлява задкулисните уговорки и манипулациите, управлява подсъзнателните процеси и големите промени. В астрологията Скорпионът се свързва с трансформация.

Затова и бъдете подготвени Новолунието в този зодиакален знак да създаде пред вас ситуации, които ще ви предоставят възможност за промяна както на вътрешно, така и на външно равнище. Всички знаци ще усетят влиянието на Новолунието, но то най-силно ще повлияе на Скорпион и Телец, както и на хората с асцендент или лични планети в тези знаци.

Днес всичко може да се сбъдне, дори и най-смелите ви фантазии има шанс да се реализират. Първите осем часа от Новолунието са с най-силна енергия и са перфектното време за обмисляне на бъдещи цели и отправяне на желания. Сега е времето да формулирате своите копнежи, свързани с отношенията с половинката, време е за равносметка и за размисъл дали сте с човека, който е най-подходящ за вас. Моментът е подходящ за връщане на дългове и погасяване на кредити.

Денят на Новолунието е идеален и за зачатие, както и за отдаване на сексуални приключения с любимия, пише woman.bg. Като сексът ще скрепи допълнително взаимоотношенията с половинката.

Любовен хороскоп за ноември: Тежки проблеми ще се стоварят върху плещите на тези 2 зодии

 

Трябва обаче да вземете предвид факта, че по време на Новолуние, тъй като Луната не се вижда на небето, липсва достатъчно енергия и силите ви може да са ограничени. Поради това започнатите проекти може да не успеят да се реализират. Затова най-добре е в деня на Новолуние само да си изградите концепция за действие и да начертаете плановете си, а да се заемете с осъществяването им на по-късен етап.

Моментът е идеален за съставяне на бизнес план. С реализацията на новото начинание изчакайте, като за нея трябва не само да премине Новолунието, но и да приключи 2018-а година, за да се избегне действието на ретроградните планети.

Знакът на Скорпиона освен емоционалните и сексуални връзки, направлява и вътрешната харизма на човек, неговото обаяние и чар, положителните трансформации на личността, промяна, сбогуване с миналото, пазенето на тайни и психологическото израстване.

Ето и правилна формулировка за отправяне на желания, свързани с тези сфери от влиянието на Скорпиона. Важно е не просто да ги изкажете, а и да ги напишете на лист:

Искам да срещна човек, с когото да създавам силна връзка на емоционално и физическо ниво.

Искам да разпозная и привлека подходящия за мен партньор.

Искам да постигна добро ниво на сексуалния живот с... и това да спомогне за изграждане на стабилна връзка помежду ни.

Искам с лекота да общувам ежедневно с…така че нашата любов и връзка да ни стимулира в личностното ни израстване.

Искам да има много чар и магнетизъм, който да бъде забелязван от другите.

Искам да израстна и да се развия в работата/отношенията с половинката и т.н.

Искам да настъпи положителна трансформация в ситуацията с…

Искам да настъпят положителни промени на работното място/ в отношенията с...

Искам с лекота да се разделя с миналото/ с неподходящи за мен хора/ с порочни практики...

Искам да съумявам да опазвам чуждите тайни.

Искам да срещна човек, който да спомогне психологическото ми израстване.