Луната е в знак Риби. Ако днес не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое влияе зле на психиката ви и се опитайте да очистите своя живот от негативното въздействие. Проблемите възникнали сега могат да бъдат в следствие на това, че човек отрича съществуването на душата, не вярва на интуицията и в подкрепата на Бога. 

Добър способ за привличане на късмета в дадения случай може да се окаже посещение на църква и други свети места, медитация и молитва. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже много полезно за шлифовка на вашите душевни качества. Един друг ще сте си необходими за духовното си развитие. 

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Приятелските отношения могат да бъдат продуктивни в смисъл даване на полезни съвети, оказване на психологическа подкрепа. Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по-малко да вървите и меки обувки. 

Енергията на 21-я лунен ден пробужда в човека активното начало, придава храброст, увереност, решителност. 

Денят е благоприятен за пътувания и пътешествия, командировки и премествания, но само с наземен транспорт. Добър е за търговия, предприемаческа дейност, рисковани предприятия и сделки, а също за групова работа. 

През този ден е добре да се провеждат митинги, събрания, колективни обсъждания и други масови мероприятия. Успешен ден за провеждане на спортни състезания. Много благоприятен ден за смяна на местоработата. Ден за оздравяване и лечителство. 

През този ден трябва да се стремите да бъдете честни и справедливи дори в дреболиите. Това е ден на реформи, реорганизации, на тържеството на всичко ново, на упорство при достигане на целите. 

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и кръвоносната система, затова са противопоказани натоварванията на черния дроб. Препоръчва се да се проведе пречистване на кръвта, полезни са физическите натоварвания, особено на чист въздух. Болестите започнали в този ден са много опасни. 

21 лунен ден е необходимо да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото с полезна храна. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и раздразнението. 

Секс - В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения. 

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието. 

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот.