Представителите на 12-те зодии са склонни да действат и да мислят по различен начин. Често поведението и реакциите на хора от една зодия се различават коренно от това на личности от друг знак и то при една и съща ситуация. Например, човекът Овен, когато чуе някаква хубава новина, ще реагира с видимо вълнение – може да подскочи, да изпусне предмет и т. н., докато индивидът от зодия Риби, просто леко ще се усмихне.

По време на спор, човекът Скорпион може да „излезе от кожата си“ в пристъп на ярост, докато представителят на Везни ще се опитва мирно да реши конфликта. Едно е сигурно: вашата зодия играе голяма роля в начина, по който реагирате. Същото важи и за начина, по който се извинявате.

Ето и как поднасят извинението си хората от 12-те зодии:

Овен

Овенът може да изглежда агресивен, злопаметен и самоуверен, но всъщност хората от този знак са много честни и прями. Ако разберат, че са обидили някого, те веднага ще се извинят за действията си. Представителите на този знак признават, когато сгрешат, но не очаквайте да ви се извиняват за нещо, за което не са виновни.

Телец

Телците са невероятно упорити и понякога им е доста трудно, направо невъзможно да кажат „извинявай“, особено ако не осъзнават вината си. Те са горди и не обичат да спорят, а вместо това предпочитат да се оттеглят от конфликта мълчаливо. Ако обаче наранят някого, на когото държат, винаги ще намерят начин да се извинят.

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Близнаци

Хората от този знак се учат цял живот, което означава, че те понякога нараняват или обиждат другите от невнимание, а не нарочно. Ако усетят, че са сгрешили, те веднага се извиняват, но проблемът им е, че са склонни да си играят с търпението и нервите на другите. С други думи, възможно е да се държат така, сякаш нищо лошо не се е случило.

Рак

Ракът е много интуитивен и емоционален знак, което означава, че усеща веднага когато сбърка спрямо друг човек и предлага своето извинение, преди още другият да е разбрал какво точно се е случило. Хората от този знак се извиняват истински и от сърце. Понякога Ракът умишлено внимава какво говори пред по-чувствителните хора, за да не ги разстройва излишно.

Лъв

Хората от този знак не са първите, които ще се извинят след скандал, но все пак ще се извинят, ако осъзнаят грешката си. Те са доста самоуверени и арогантни по природа и винаги смятат, че тяхната гледна точка е най-правилната, затова им е трудно да признаят когато са в грешка. Все пак те не обичат да нараняват близките си и ако виждат, че ги разстройват, ще се извинят.

Идеалната сватбена рокля за всяка зодия (СНИМКИ)

Дева

Девата е един от най-интелигентните знаци в зодиака и въпреки това хората от този знак са едни от тези, които най-трудно се извиняват. Те никога няма да наранят някого умишлено, но когато сбъркат, природата им просто не им позволява да си признаят, че са сгрешили. Все пак, ако намерят сили в себе си да поднесат извинението, ще го направят с дълга искрена реч.

Везни

Везните ще направят всичко възможно, за да се уверят, че не са предизвикали смут и недоволство у някого. Те често изоставят принципите си, за да съхранят щастието на другия човек. Понякога те дори се извиняват повече от необходимото и извиненията им изглеждат малко фалшиви или принудени.

Скорпион

Хората от този знак сякаш обичат споровете. Те мразят тайните, така че по време на конфликт биха предпочели да бъдете честни с тях, отколкото да им замазвате очите с извинения. Самите те се извиняват малко с половин уста. Тяхното извинение е някак неразбираемо отначало, но постепенно намират точните думи.

Стрелец

Стрелецът се гордее не само с това, че има много приятели, но и с това, че умее да борави с думите много добре. Хората от този знак веднага си признават когато направят нещо грешно. Стрелците понякога се извиняват, дори и само за да покажат колко са готини, честни и добри. Но когато нещата изглеждат сериозни, те гледат да ги разрешат възможно най-бързо.

Експериментите, които докарват до пълен екстаз различните зодии в леглото

Козирог

Козирогът е майстор на самоконтрола, което означава, че ако се ядоса истински нещата са сериозни. Хората от този знак умеят да таят емоциите си и често реагират сякаш забавено по време на спор. Те просто търсят най-точните думи, които да използват. Склонни са да се извинят, но ако действително положението е напечено. Иначе не се признават за виновни лесно.

Водолей

Човекът Водолей е готов да спори до последно, само и само да убеди всички, че е прав. Когато ситуацията стане наистина напрегната, той реагира или с безразличие, или се извинява от сърце. Водолеят цени истински близките хора в живота си и не би ги наранил умишлено. Така че все ще намери начин да им поднесе извинението си, дори и да е с мил жест, а не с думи.

Риби

Рибите мразят конфликтите, но знаят, че понякога трябва да се застъпят за позицията, която смятат за правилна, дори и с риск да наранят някого. Когато влязат в спор Рибите го правят винаги в името на справедливостта. Те се извиняват лесно, ако усетят че са наранили чувствата на друг човек, но също така знаят, че някои ситуации изискват не извинение, а решение.