Изглежда, че юни идва за да даде цвят и смисъл на живота ни. Вложете цялата си енергия в семейството, приятелите, любовта, кариерата или вашите собствени стремежи – сега е времето!​​​​​​​ За да изчислите персоналния номер за 2018 г., към датата на вашето раждане (например 23 април 1985 г.), заменете текущата година, за да стане 23.04.2018. Сега съберете всички цифри, докато получите една, както в примера, който следва:

2 + 3 + 0 + 4 + 2 + 0 + 1 + 8 = 20; 2 + 0 = 2. Така – вашето число е 2.

„1“

За вас този месец е леко капризен. Решили сте много задачи, получили сте много награди през първата половина на годината и сега се чувствате изтощени – като сутрин след тежко парти. Време е да оставите нещата и хората от миналото и да се подготвите за нов етап. Със сигурност част от нереализираните ви идеи дотук са се оказали нереалистични. Сега животът ви кара да погледнете собствените си проекти и цели по нов начин. Юни е периодът на планирането. Положителната страна на монетата – до края на месеца ще имате ясна представа за посоката, в която ще се движите. И ще разберете къде е по-добре да насочите енергията от втората половина на годината.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества


„2“

Юни обещава ново начало в една от областите в живота ви, най-вероятно в кариерата. Това е месецът на обещанията и възможностите. Енергийното ви ниво се увеличава, но с това и нервната тревожност. Този период изисква да сте смели, гъвкави и комуникативни. Изразете по-ясно мислите и чувствата си, вдъхновете и мотивирайте другите да следват вашия пример. Внимавайте по отношение на личния си живот, защото романтично изживяване може да постави под напрежение не само ако имате сериозна връзка, но ще попречи и на професионалното ви развитие. Ето защо е по-добре да не бързате и да не правите решителни крачки на любовния фронт.

„3“

За тези, които се смятат за предприемчиви, Слънцето обостря шестото им чувство. Този месец ще разбирате по-добре емоциите и чувствата на другите и най-силната ви роля ще бъде на съветник. Уви, интуицията ви не се отнася до въпроси, свързани с парите – сега не е най-доброто време за финансови рискове. Периодът е благоприятен да надградите професионално с различни курсове. Романтиката също играе важна роля през юни, особено ако сте се запознали с партньора си сравнително наскоро. Вашата повишена чувствителност и интуиция ви подсказват как да укрепите съюза. Общувайте! Неочакваната покана за посещение на приятел или роднина в далечен град може да бъде невероятно вдъхновяваща.

„4“

Перфектното време за вашата почивка е именно през юни. Насладете се на живота и не приемайте събитията този месец твърде сериозно. В стихията си сте на тема творчество и оригиналност, затова се включете в игри, участвайте в конкурси. Финансовите ви дела със сигурност няма да са водеща тема през тези 30 дни. Е, вече сте разбрали – акцентът през юни е единствено върху забавлението и почивката!

„5“

За разлика от хората с други цифри, нумеролозите предвиждат за „петиците“ безпрецедентно натоварване. Работата сега изисква много усилия и обхватът на отговорностите е невероятно широк. Въпреки това енергийното ви ниво вече е на висота. Действайте според интуицията си, реорганизирайте и личния си живот, научете се да управлявате времето си по-ефективно. В любовта ставате много по-сериозни, изглежда, че лекомисленото отношение към връзките ще остане в миналото. Не рискувайте във финансовата сфера – през юни е по-добре да спестите, отколкото да харчите. Отворете сърцето си към близките. Ако се нуждаете от утеха или помощ, не се колебайте да ги попитате за съвет.

„6“

През юни очаквайте неочаквани изненади! Този месец е динамичен и трябва да показвате максимална гъвкавост, като е най-добре да се доверявате на инстинкта си. Ако успеете да се адаптирате към непредсказуемите събития от този месец, ви очаква очарователен, приключенски и дори печеливш юни. Ако обаче продължавате да се придържате към остарели планове, ще бъдете разочаровани. Демонстрирайте таланта и способностите си пред хора, които могат да повлияят на кариерното ви развитие. Особено тези, които са свързани с търговията на дребно, с недвижими имоти или друг тип бизнес, който се основава на продажби и сключване на сделки. Пътуванията на дълги разстояния през юни също са добре дошли.

„7“

Стабилността, силата, разбирането за собствената роля са основните теми за вас през този месец. Някои важни взаимоотношения за вас (приятелски, любовни или професионални) ще преминат сериозен тест. Най-вероятно през тази година ви предстои да се разделите с хора, както и да поемете нови роли в живота си. Юни е особено важен за изясняване на връзката. Ако преминете трусовете – вашите взаимоотношения ще станат много по-силни. Роднини и приятели постоянно търсят вашето внимание и компания, но можете да им отговорите с известно отчуждение и дори безразличие. Важната задача този месец е да бъдете честни и отворени.

„8“

Кариерата и романтиката не изискват толкова голямо внимание, колкото вътрешната ви нужда да разберете вашите собствени желания и да определите цели. Подредете своя личен живот и не си вменявайте вина за изпуснати цели досега. Важно е да разберете какво искате от живота и затова трябва да промените себе си. Това е духовен месец. Нека съдбата се грижи за всичко останало.

„9“

„Деветки“, бъдете готови да получите награда в службата, която сте заслужили. Юни е за вас – периодът на прибиране на реколтата, но плодовете до голяма степен зависят от взаимоотношенията с колегите. Поискайте бонус или значително увеличение на заплатата. В същото време, интуицията и изобретателността ще ви помогнат да реализирате своите планове, върху които сте работили през последните месеци. Имате уникална способност да превърнете враговете си в приятели и да манипулирате събитията, като използвате свои методи на убеждение. Вашата способност да решавате деликатни въпроси с такт и дипломация е впечатляваща. Изкуството на преговорите е полезно и в личен, и в професионален план. Благоприятният романтичен фон може да донесе разочарование единствено от битовизми.