Последният месец от годината сякаш е най-чакан. Правим равносметки и се надяваме на благоприятен завършек на 2017-а година. Дами, какво ви очаква според зодията през декември, може да видите в следващите редове.

Жената Овен

Декември ще бъде много активен период за жените родени под знака на зодия Овен поради позицията, която заема тяхната планета покровител. От 9 декември Марс преминава в знака на Скорпион, което означава, че енергийният потенциал на представителите на огнения елемент ще бъде много висок.

Не са изключени проблеми, затова внимавайте при пътувания, както и на места, на които има струпвания на много хора. Ако не се налага, най-добре недейте да пътувате.

Астрологичният дом, който отговаря за движението, ще бъде посетен от Меркурий, който през по-голямата част от месеца ще се движи в обратната посока. Въпреки амбициите, бизнес пътуванията няма да ви донесат успех.

Жената Телец

Декември ви е подготвил поредица от ярки събития. Периодът се очаква да бъде спокоен и това ще ви кара да се чувствате щастливи. Ретроградният Меркурий ще забави бизнеса и ще наложи да преразгледате плановете си.

Ако планирате пътуване през този месец, най-добре е да го отложите до последната седмица от месеца. Добре е да обърнете внимание на начина си на хранене и да започнете новата година без вредните ви навици. Много е възможно в живота ви да се появи човек, който да ви окаже финансова подкрепа.

Жената Близнаци

През декември жените Близнаци ще общуват доста с хора, свързани по някакъв начин с работата им. В сектора на партньорствата повече от месец ще се задържат Венера и Слънцето. От 3 декември, Меркурий ще се присъедини към тях, но ще се движи в обратната посока.

Периодът е подходящ за създаването на партньорства с хора, които имат сходни на вашите мисли. Но не чакайте бързи резултати от това взаимодействие, тъй като ретроградният Меркурий ще забави началото.

Финансовото ви състояние през декември ще бъде стабилно, но все още няма да имате големи придобивки.

Жената Рак

Неопределен месец, характеризиращ се с много притеснения и конфликти. Въпросите свързани с работата и кариерата ще излязат на преден план. Венера и Слънцето ще ви предоставят нови възможности за спечелването на повече пари. С подкрепата на Сатурн, представителките на този знак могат дори да изпреварят конкурентите и да се класират за желаната позиция.

От 3 до 22 декември Меркурий ще бъде ретрограден, което ще доведе до трудности с документи. Ще трябва да се мобилизирате, за да завършите успешно годината. Печалбите ще зависят изцяло от това как се справяте с работата си.

Жената Лъв

Според звездната карта последният месец от годината няма да бъде от най-лесните за жените Лъвове. Марс ще окаже влияние в семейния сектор, ще изостри отношенията с близки и роднини. Не се изключват имуществени спорове и борбата за наследяване.

От друга страна, благодарение на влиянието на Венера и Слънцето, ще имате чудесна възможност да реализирате творческите си способности. В това отношение, месецът е добър за жените Лъвове, които свързват живота си с изкуството във всичките му прояви. Тези от вас, които са необвързани може да срещнат нова половинка на социално събитие.


Жената Дева

През декември животът на жените Деви ще бъде усложнен от ретроградния Меркурий. По възможност в периода 3 – 22 декември забавете взимането на важни решения. Най-добре е да поддържате дома, да платите дълговете си.

Но не приемайте декември като лош месец. Очакват ви приятни емоции, хубави семейни събирания.

В сектора на социалните контакти и пътуванията ще бъдете под влиянието на Марс и Юпитер. Ще затвърдите своите позиции в работата, като официалните пътувания ще бъдат успешни. Възможна е печалба от сделки с недвижими имоти.

Жената Везни

Декември за жените Везни ще е ярък и интересен месец. Ще имат възможността да общуват повече, да се движат, да споделят опит. Възможно е да започнат нови курсове, обучения, ново хоби.
Венера и Слънцето в комуникационния им сектор, ще помогнат за създаването на полезни връзки и установяването на контакти с правилните хора. Благоприятните небесни конфигурации обещават увеличени приходи. Най-голямата печалба се очаква през последната седмица на декември.

Жената Скорпион

Вас, дами, ви очаква много добър период. Ще бъдете постоянни в делата и много решителни. Благодарение на тези качества ще може да разрешите спорните ситуации във ваша полза. Представителите на този знак дори ще бъдат готови да поемат рискове, преследвайки собствените си интереси. От 3 до 22 декември не се препоръчва да сключвате сделки, договори, да извършвате парични трансакции с големи суми.

Във финансовия сектор на жените от зодия Скорпион ще се съберат Слънцето, Венера и Сатурн. Планетарните аспекти обещават стабилен доход. Пътуванията ще бъдат печеливши. Скорпионките, чиято професия е свързана с изкуството, образованието, недвижимите имоти, ще могат да направят крачка напред.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Жената Стрелец

Декември подготвя много приятни изненади за жените от зодия Стрелец. Благоприятните аспекти ще доведат до положителни промени. През втората половина на месеца ще бъдете по-спокойни и свободни в самоизразяването.

Съюзът на Венера и Слънцето обещава приятни промени в личния ви живот. Възможно е стара любов да напомни за себе си, но като цяло ще се радвате на вниманието на противоположния пол.

Жената Козирог

Краят на годината е много важен период за жените от зодия Козирог. На събитията, които ще се случат през декември, трябва да се обърне специално внимание. Сега е момента да направите анализ на текущото ви положение и да отложите новите начинания и активните действия. Ще се чувствате енергични и в известен смисъл ще може да постигнете плановете си.

В края на месеца Слънцето и Венера ще се присъединят към Сатурн. Хармоничните аспекти ще засилят чувствата на любов към партньора и ще спомогнат за стабилизиране на връзката.

Жената Водолей

През декември жените Водолеи със сигурност няма да се отегчат. Очаква ги динамичен период с много събития. Във вашия дом на кариерата ще навлезе Юпитер, като Марс също ще се присъедини към него. Енергията на червената планета ще стимулира Водолея за активно действие.

Резултатът ще бъде нови постижения и успехи в професионален план. През целия месец представителките на този знак могат да разчитат на подкрепата на влиятелни хора или доверени приятели. Някои от вас ще се радват и на нова любов.

Жената Риби

Очаква ви месец пълен с приятни изненади. Важна роля в това ще изиграят Юпитер и Нептун, обещавайки невероятен успех в началото на декември. Ще успеете да постигнете целите си и да затвърдите позициите в работата. Объркванията могат да дойдат от интимния ви живот. Обърквания, неяснота, илюзия за любов. Декември не е подходящ за нова връзка.az-jenata.bg