Овен 
Зодия тиранин 

По злокобния зодиак от Ада вие сте зодия Тиранин. Вие сте материализираната Алчност в човешка форма. Не сте алчни за пари: вие грабите с пълни шепи от всичко!Ако спортувате, искате непременно да сте първи, ако се изявявате в науката, ще пишете поне две дисертации едновременно. Не ви стига времето, защото се разкъсвате между всевъзможни занимания.

Да искате все повече и повече е по-силно от вас. Не знаете що е уважение или зачитане на други човешки същества. За вас хората са сечива, с които си проправяте път към целта и гърбове, по които да се изкачвате.  

Павел Глоба бие аларма за 3 зодии през ноември, животът им се преобръща

Телец
Падналият демон

Понякога си въобразявате, че сте паднал ангел. Че крилете ви са изгорели в атмосферата, а вие, сияйното същество, сте принудени да се разправяте по цял ден с имбецили и да скърцате със зъби от яд, че не ви разбират.

Наистина сте нечовек, наистина сте паднал, но не ангел, а демон. Призраците на миналото витаят около вас. Правили сте грешки и сега живеете с последиците.

Други са съгрешавали спрямо вас и ТЕ също ще живеят с последиците, защото вие сте като Бог – забавяте наказанието, но не забравяте. Май враговете ви забравят нещо: вие идвате от Ада! Нищо не може да ви сломи.  

Близнаци
Базилискът, който смразява

Свикнали сте астролозите да ви описват като двулики. Отдавна подозирате, че имате и някаква тъмна страна. Само дето не смятате, че това е недостатък. Базилискът си играе със страха на хората.

Взорът ви е вледеняващ, като черната кръв, която тече в чудовищното ви змийско тяло. Но още по-опасна е отровната ви захапка. Вие сте същество, създадено да наранява. Отделно сте и по душа садист, така че инстинктивно знаете кога точно да сипете сол и да завъртите ножа в раната.

Тези, които ви познават, ви уважават и се страхуват от вас. А на останалите... Господ да им е на помощ! 

Рак 
Змията изкусителка

Всеки Рак е мяркал злата си страна в огледалото. В демоничния зодиак вие сте зодия Змия. Обикновено това влечуго предизвиква омраза, отвращение и страх – и заради ролята си в библейската история, и заради отровната си захапка.

За вас това отношение е добре дошло. Нека се плашат! Така по-лесно ще постигате своето. А иначе змията е символ на мъдростта и лукавството. Вие сте точно такива: изобретателни, измамни и добродетелни по един хлъзгав начин.

Елегантно пълзите по ръба между моралното и неморалното – вие, изкусителката от Райската градина, сте майстор на илюзията. 

Тези три зодии имат свръхестествени възможности!

Лъв 
Вампирът-естет

Нали не си въобразявахте, че сте благи, добри и духовни създания? „Ама аз обичам изкуството“ не е силен аргумент в полза на добротата ви. Вие сте зодия Вампир – смучете човешка кръв, но пък жертвите ви копнеят за вас.

Вие сте тийнейджърски фетиш, обект на желания, възхищение и омраза. Харесвате и предвкусвате развалата. Вие сте кошмарно, силно привлекателно, но отровно изчадие.

Противоречивата ви същност притеснява обикновените хорица, дразни добродетелните светци и изпълва със завист дребните мошеници и неосъществените злодеи. Единственият ви недостатък е, че не сте съвсем живи. 

Дева 
Въртопът Маелстрьом 

Не сте хора, а природно бедствие: вие сте водовъртежът Маелстрьом, гневът Божи. И както Бог наказва най-тежко тези, които обича най-силно, така и вие сте най-опасни за близките си хора.

Към чуждите бихте могли с омерзение да махнете с ръка и да им обърнете гръб. Но изрядността на семейството и най-добрите ви приятели тежи на вашите плещи! Вие сте единственият им коректив и трябва да ги вкарате в правия път с добро или с лошо.

Вашето си е ваше - предпочитате лично да го унищожите, отколкото да го отстъпите на друг. Това собственическо чувство избива в отмъстителна ревност и завист. 

Везни 
Човекоядецът зомби 

Здравият ви разум се поклаща на тънка като косъм нишка. Вътрешните ви демони са запушени в голяма стъклена бутилка, фучат, ръмжат и се опитват да избутат тапата.

Вие сте Зомбито, което изпитва ненаситен глад за плът, човешка плът. Този свят на тесногръди правила и рамки ви влудява. Копнеете за сладкия миг, в който ще се появи повод да престанете да бъдете благоприлични и да се нахвърлите с голи ръце и оголени зъби върху всички, които ви дразнят.

Отдавна в главата ви е подреден пригледно списък на всички, които бихте изправили до стената, когато дойде революцията на зомбитата. 

3 зодии имат нечовешка интуиция

Скорпион 
Отровната стрела

Презирате сляпата ярост, бруталната сила и ударите наслуки в мрака. Мразите неинтелигентната груба директна атака. Вие сте Отровната стрела. Не летите безцелно. Вие сте застинали в мрака.

Вие сте търпеливи, безшумни и смъртоносни. И до безкрай можете да чакате онзи идеален момент, в който врагът ще ви се разкрие за един светкавичен фатален изстрел. Удоволствието е в лова. В това да планирате, да издебнете и да поразите плячката.

Може би не го осъзнавате, но винаги търсите слабото място на хората. Интуитивно го напипвате у всеки, с когото се запознавате или сближавате. 

Стрелец 
Бурята разрушителка

Според демоничния зодиак вие сте Бурята – разрушителната, неудържима природна стихия, която няма смисъл да мразиш. Тя се появява от нищото и изчезва пак там, като оставя след себе си пълен погром и окъпано в слънце синьо небе.

Единственият ви грях е, че искате да се забавлявате. На всяка цена! Наумите ли си нещо, няма сила, която може да ви спре. И ако някой има неблагоразумието да се изправи на пътя ви, ще бъде пометен като найлоново пликче от бурния вятър.

Вие нямате тъмна страна. Не ви преследват демони. Стрелците не сте зли, ни най-малко. Вие само сте безсърдечни и безпардонни. 

Козирог 
Чудовище морско 

Не затова морето ви е присърце, но все пак – вие сте родени под демоничния знак Левиатан, страховитото библейско морско чудовище с двойни челюсти. „Кога киха, издава светлина,“ така е описан в Книга на Йов.

От устата му излизат пламъци, от ноздрите – пара, а сърцето му е твърдо като камък. Точно като вашето сърце. „На земята няма подобен нему, той е сътворен безстрашен,“ пише в мъдрата книга.

Боите се само от вътрешните си демони, защото знаете отлично на какво са способни. Битката ви с тях сама по себе си е титанична, затова всеки, който е с всичкия си, внимава да не ви се пречка. 

Водолей
Звярът, без красавицата

Който тъне в мрака, накрая сам се превръща в тъмнина. Звярът познава злото в душата си. Той приема това зло и дори умее да го направлява. Докато останалите знаци се борят със своите демони или ги оставят да ги ръководят, вие нямате проблеми с тях.

Защото сте господар на тъмните сили, властелин на чистото зло, повелител на всички изчадия от Ада, които гнетят човешката душа. И, въпреки че мерникът ви е точен, а поразителната ви сила – огромна, предпочитате да насочите огневата му мощ навътре към себе си.

Вие се храните с горчивината, гнева, отчаянието и болката. За вас страданието е наркотик. 

Тези четири зодии имат специална сила и са…

Риби 
Мечът на възмездието 

На вас е отреден най-малко демоничният знак - Мечът, благородният символ на вечната бойна слава. Но хората не бива да се полъгват по блестящото му острие и красивата форма – говорим алегорично както за външността, така и за примамливите дълбини на душевността ви.

Защото Мечът е създаден да нанася съкрушителни рани. Първоначално прорезите кървят, но после загниват, а страданията и миризмата са ужасни. От вашите удари винаги остават незаличими белези.

Но жертвите ви не разбират, че нападате единствено за защита или за да се предпазите от ужасната болка, която очаквате да ви причинят.

Източник: "Труд"