Овен 21 март - 20 април

В събота печелите от публични изяви. Търсете мнението и одобрението на околните за работата, която вършите. Може да получите спонсорска подкрепа. Ще има за какво да се почерпи в този ден. В неделя не очаквайте да ви разберат, да ви влезат в положението и да ви направят отстъпки. Без да се пазарите, свършете каквото сте обещали. 9-и е ден на мръсни игри и завоалирани действия. Плетат се мрежи и се ловят наивници. Казва се и се декларира едно, а утре ще се направи друго. Опитайте да разберете кой каква игра играе. Подгответе се за натиск и всякакви изненади. Но като се събудите на 10-и, знайте, че нещо в живота ви ще започне да се променя в положителна посока. Планетата на правото и закона Юпитер вече няма да ви гледа в опозиция. Това, което от доста време ви мъчи, ще започне да се подрежда. Ще навлезете в период на по-голямо юридическо обезпечение, ще уредите документи, собствености и дейности във връзка с чужбина. Преградите пред вас падат, очертава се нова посока в бизнеса и личния живот. На 11-и предстои разчистване на сметките. Ще се казват премълчани думи и ще се прави това, за което в миналото не са стигали сили. Нищо няма да става гладко. На 12-и с очертава тежък изпит за вас. Конкуренцията надига глава. Но в петък ще сложите всеки на мястото му и няма да се дадете без бой. В тези дни може да загубите една битка, но ще спечелите войната, водена отдавна.

Телец 21 април – 20 май

В събота може да постигнете максималното във всяка ситуация. Очертават се приятни посещения и предложения, възможност да се спечели нещо допълнително и да се привлекат нови партньори. Със сигурност ще има кой да плати сметките ви и да направи живота ви по обезпечен. Ще се ползвате от допълнителни екстри, а някой ще изкара и неочаквани пари. 9-и е граничен ден, който ще определи на всеки мястото му. Не позволявайте друг да диктува условията. В този ден всеки ще получи по заслуги. Ще се радвате и на любов, ако сте давали такава. От 10 октомври тази година до 8 ноември 2018 г. планетата на правото, закона и протекциите от чужбина Юпитер ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Настава време, в което ще трябва да се уреждат правни въпроси свързани с имоти, наследства и работа извън страната. Няма да ви е леко, ще се борите с институциите и с някой, който ще ви притиска в законов план. Може да ви откажат работа в чужбина. Подсигурете се с добър адвокат и с нужните документи за делата, които предстоят. 11-и дава много посоки на избор. Не се давайте без бой. Всичко, което предприемете ще ви донесе нужните защити и възможност да извлечете ползи от минали грешки. На 12-и посетете капацитет за съвет. Родените в първата декада ще срещнат в петък и първата преграда на работното място.

Близнаци 21 май – 21 юни

7-и е ден за нови начинания, за нови срещи и преговори, които ще ви свържат с качествени хора. С лекота придобивате една особена вътрешна освободеност и се отдавате на удоволствията от живота. На 8-и предстои преобразяване. Пригответе се за лична и професионална инвентаризация, стегнете редиците, дайте си сметка кои са истински верните ви приятели. 9-10-и са може би най-трудните и показателни за бъдещето ви дни. Нещо важно в живота ви се променя, поемате си отговорностите, които до момента сте прехвърляли на друг. На 9-и ще ви бъдат поставени условия и ултиматуми от хората, от които сте си позволили да зависите. От 10 октомври 2017 г до 8 ноември 2018 г Сатурн ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Конкурентите ви ще се сплотят, ще срещате колективен отпор на всичко, което правите в работата, бизнеса или в политиката. Ще се наложи бързо да пораснете, а може и бързо да остареете и помъдреете. Подгответе се да предадете или да поемете щафетата. Родените в края на май първи ще усетят натиска. На 11-и ще се случват събития показващи накъде и към кого е добре да тръгнете. Направете първата крачка към истински важната за вас цел. На 12-и започнете нов учебен процес. Някой се връща, а друг заминава за чужбина. 13-и е ден на големите апетити, покажете зъби и нокти, но подгответе и защитата си.

Рак 22 юни – 21 юли

В настоящия период нещо важно в живота ви ще се промени към по-добро. Планетата на висшето покровителство, на правото, закона и протекциите от чужбина Юпитер ще навлезе на 10-и в знака на хармоничния ви Скорпион и цяла една година ще ви подкрепя в замислите, в юридическите дела, в имотно и наследствено отношение и в посоката на работа и учене в чужбина. Подгответе се за качествен скок в живота си. Още на 7-8-и ще усетите някои екстри, ще получите предложения и ще осъществите връзки с качествени хора. Организирайте големия лов и голямото преустройство в живота си. Направете равносметка и помислете за добри адвокати, посредници и съюзници, с които до тръгнете към важна за вас цел. В близкото бъдеще в живота ви ще се появи важен покровител, а може би точно в този уикенд той вече стои до вас и пред олтара. На 9-и очаквайте опити за зарибяване. Не бързайте, не взимайте важни решения. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите насоките на живота си в бъдеще. На 10-и преградите пред вас падат или вече може да ги преодолеете с един скок. 11-и е денят на първата ви голяма победа или спечелена битка. Родените до 1 юли са в най-силната си позиция. 12-и е ден за размисъл и опипване на почвата. На 13-и е първата ви тестова битка на амбициите и желанията. Ако заминете за чужбина, дълго няма да се върнете.

Лъв 22 юли – 22 август

Настоящият период ще сблъска интересите ви с някой, който дълго ще остане в живота ви и ще е причина за личното ви израстване, помъдряване и остаряване. В този уикенд за вас предстои преобразяване. Ще се радвате на ново присъствие, което в бъдеще не само ще ви радва, но и ще ви затруднява и ограничава. Подгответе се да плащате нечии сметки и дано те да са за децата и внуците ви. В понеделник ще трябва да се кажат тежки думи. На работното място ще се действа и задкулисно, ще се правят опити за обвързване и зарибяване. Не се обвързвайте с никого и не сключвайте нови договори. С навлизането на Юпитер в знака на нехармоничния ви Скорпион в живота ви може да се появи силен опонент. Родените в първите дни на зодията ще трябва да направят своя ход в нова среда и да парират ударите на конкуренцията. Не си позволявайте да сърдите закона и неговите служители. Постарайте се да бъдете изрядни с документи, собствености и разрешителни. Може да се наложат някои бързи прехвърляния на имоти и собствености. Родените в началото на зодията може да очакват първите удари в гръб на 13-и. Затова на 11-12-и се постарайте да не ви хванат в крачка. Търсете нови съюзници, адвокати и просто приятели. Навлизате в период на тежки битки, пригответе се за скок. Чака ви година, в който царската корона ще ви дотежи.

Дева 23 август – 22 септември

7-и е ден за разкрепостяване, за приятни и радващи моменти във весела компания. Някой може и да ви плати сметката, да се погрижи за личните ви нужди, удоволствия и желания. Ще получите и вест, за която ще почерпите. На 8-и ще видите някого в нова светлина или за пръв път ще се събудите с някого заедно в леглото. Този ден ни дава по заслуги. Каквото сте заработили, това ще си получите и дано е само радост и голяма порция любов. На 9-и очаквайте конфликти на работното място и неприятности в отношенията с близки и приятели. Не се обвързвайте с никого, не сключвайте нови договори, независимо от примамливите условия. По някакъв начин ще бъдете зарибени и употребени. Най-лошият ден за годежи и сключване на брак. Във всички взаимни действия ще има подтискане и неравностойност. Един ще ползва благата, а друг ще се труди и плаща за екстрите и това е вероятно да сте вие. 10-11-и са дни, в който преградите падат, но ще отпаднат и някои защити, на които сте разчитали. Може да бъдат детронирани или пенсионирани някои ваши покровители. Постарайте се бързо да намерите нови хора и специалисти, с които да се обградите, защитите и да действате съвместно в бъдеще. На 12-и може да спечелите от консултантска и преподавателска работа. Търсете и предавайте опита си. Петък е ден за коренна реформа в работата и в начина ви на живот.

Везни 23 септември – 22 октомври

7-и е най-хубавият ден за сключване на брак в този месец. Връзките ви ще се покровителстват от висшата любов, а и наследникът скоро ще дойде. Сега е момента да направите предложение или да се запознаете с някого, който в бъдеще ще донесе щастие в живота ви. Отворете се към околните, съберете се във весела копания, радвайте се на живота, защото скоро ще ви се стоварят доста отговорности на главата. Планетата на правото, закона и висшето покровителство Юпитер ще напусне вашия знак на 10 октомври и ще отиде да помага в живота на Скорпионите. Още на 8-и направете лична инвентаризация, дайте си сметка на кого и на какво може да разчитате. На 9-и пуснете мрежата, опитайте се да хванете своята златна рибка на желанията или да се сдобиете с нови защити и защитници за бъдещето. Предстоят рокади на 10-и, които ще ви преустроят от една среда в друга. Не е все едно какво ще започнете и предприемете в тези дни. За вас предстои смяна на караула. Постарайте се да се обградите с нови и качествени хора. Търсете и нова работа, уредете до края на ноември имотни и наследствени дела. 11-и е ден за пътувания, за преход в нова среда и на ново работно място. Предприетото ще носи ползи и защити, но и много усилия ще ви коства. 12-и е ден за консултации, не правете нищо несъгласувано и необмислено. 13-и е ден за реформи.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

7-и е ден на прекалявания, за които ще се плаща. Веселието може да прерасне в скандал. Бъдете внимателни и в неделния ден, за да не плащате за свои и чужди грешки. Не бързайте да взимате решения, за които ще съжалявате. 9-и ще промени намерения и отношения, ще помогне да привлечете някого и в следващите дни и месеци да се ползвате от предимства и защити. За вас започва да духа вятърът на благите промени. Навлизате в един от най-силните и обезпечени периоди в живота си. На 10-и Юпитер навлиза в Скорпион. Веднъж на 12 г. цикъл тази планета на правото, закона и висшето звездно покровителство ще се погрижи и за вас, ще ви донесе юридически, лични и професионални защити и до една година ще сбъдне поне една ваша мечта. Някой ще се обзаведе с нов дом и ново семейство, друг ще дочака наследник или всичко това на куп. 11-и се свързва с колесницата на победата. Няма начин нещо да не потръгне и да не се промени във ваша полза и интерес. Почукайте и ще ви отворят. На 12-и печелите от посредническа и консултантска дейност. Сключените в тези дни договори ще са от голямо значение за бъдещето ви. На 12-и ще се събуди конкуренцията. Любовта ще се опита да ви удуши в прегръдките си с нови претенции и желания. И шефовете ще искат прекалено. В този ден си давате сметка, че трябва да промените подхода и отношенията си с някого.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

7-и е ден за песни, танци и веселие, стига да намерите време и място за всичко това. Доставете си радост, ще има кой да плати поне част от забавленията или бензина. Пътувайте, разширете сферата си на влияние. 8-и е особен ден, в който гениалността и глупостта са се хванали за ръка. Внимавайте с идеите, които споделяте. Всичко се вижда изкривено. Трудно ще различите приятел от враг. Грешките ще се плащат в следващите дни. В понеделник не бързайте да се обвързвате. Нека пазарлъкът да продължи. Ще дочакате екстри и отстъпки до два дни. Проверявайте всяка информация, за да не ви излъжат. Не сключвайте брак. Запознанствата от този ден ще се окажат фатални за бъдещите ви връзки. 10-и е ден на рокади. Сменят се шефове и покровителства, някой излиза от играта и дано да е този, който до момента ви е мътил водата. На 11-и ще направите голяма крачка напред. Планирайте пътувания, делови и лични срещи, разговори на високо ниво и контакти с хора, способни да ви подкрепят и финансират в новите проекти и инициативи. Всичко предприето ще тръгне по правилата, ще ви донесе лично удовлетворение и победа. На 12-и е добре да се запишете за нов квалификационен курс. Всичко, което научите, ще ви влезе в работа. Благоприятно за всякакви консултации. На 13-и ще си вземете своето, дори и да не ви го дават.


Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Козирог 22 декември – 20 януари

Чакат ви приятни и релаксиращи моменти в съботния ден, а и в неделя късметът ще ви се усмихва, дори и някой да ви гледа намръщено. Разкрепостете се повеселете се тази вечер, но в неделя внимавайте и се стремете да действате обективно във всяка ситуация. Ще получите подарък по заслуги. Вечерта се откриват тайни рани в тялото и в душата. Препоръчва се диета и основно прочистване на тялото и кожата специално. На път сте да възобновите старата си алергия. В понеделник ще ви качват кръвното хора с пороци и неизлечима посредственост. Не влизайте в екип, който е подвластен на нечие мнение и открит натиск. От 10-и нови идеи и нови хора ще се появят на хоризонта. Ще се представят и новите претенденти в бизнеса и в политиката. 10-и руши преградите, определя нови приоритети и връзки, с които трябва да се съобразите, ако искате да останете актуални. В този ден имате повече шансове от околните, по-добър професионален избор и възможност да елиминирате старата конкуренция. На 11-и е време за среща с нови партньори и екипи, за старт на нов предмет на дейност и заявка за участие в нови проекти. Всичко ще потръгне успешно. На 12-и ще загубите, ако се явите някъде неподготвени, ако не действате обмислено и задълбочено. Посетете специалист за съвет. На 13-и всеки е отворил голямата уста.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се уикенд, в който ще плащате за чуждите удоволствия, радости и сладости. Дано това са близките и любимите ви хора, децата и внуците. И най-непретенциозната среща ще изисква финансиране от ваша страна. Ще изпълнявате нечии искания, а за вашите никой няма и да чуе. Не позволявайте да ви движат нечии мисли и илюзии. Внимавайте с алкохола и стимулантите. 9-и е ден на тайни машинации и задкулисни игри. На работното място се появяват нови играчи или нови шефове. Имате шанс да спечелите някого на своя страна, без да попадате в излишна зависимост. Не се обвързвайте и не се женете. Опипвайте почвата, работете на свой терен и със свои средства. Полезно е да поседите край огън, да прочистите мислите от натрупания стрес. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. На 10-и преградите са лесно преодолими. Концентрирайте се над най-важната цел. Ден на духовно прозрение. От този ден до 8 ноември 2018 г. Юпитер ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Сложете в ред документи, данъци и финанси, бъдете в час с новите изисквания на старите шефове. 11-и е ден за активни мероприятия пътувания, огледи, преговори и договаряния. Влизате в голямата игра. На 13-и ще се изправите срещи големите си врагове и страхове. Уредете документите си за престой в чужбина. Ден на невъзвращенците.

Риби 20 февруари – 20 март

На 7-и получавате предложения и вести, за които ще почерпите. Контролирайте се, лесно се отива в крайности в този ден на виното. Народните вярвания препоръчват да се прави вино на пълнолуние, а на следващите да се коли прасето. С лекота се освобождавате и от финансови притеснения. Ще се появи някой, който ще ви финансира и ще ви предложи работа. 8-и е денят на преобразяването. Маските падат, виждате нещата такива, каквито са. Не си правете илюзии. Околната действителност реагира веднага на ставащото в нас. Ще получите по заслуги. В понеделник и вторник запазете неутралитет, не позволявайте да ви зарибяват с примамливи обещания. Както и да постъпите, каквото и да изберете, ще сбъркате в понеделник. Най-лошият ден за делово и лично обвързване, за сключване на нови договори и брак. Отложеното за 11-и ще тръгне много по-добре и с повече екстри за вас. Ще попаднете в нова среда и ще направите изгодна инвестиция на пари, дарби и таланти. Пътувайте и уредете срещи без посредници. Разгледайте имоти и терени. На път сте да направите изгодна сделка с недвижимост. Планетата на правото, закона и протекциите ще ви гледа до една година в хармоничен аспект от знака на Скорпиона. Ще се радвате на юридически защити и наследства. 11-12-и ви носят качествена победа. На 13-и запазете неутралитет.