Хората, родени през октомври, са много романтични, но и много отговорни и ценни хора. Представяме ви седем интересни факта за лицата, родени точно този месец.

Те са спортни натури 
Точно като хората, родени през септември, така и хората, родени през октомври, са спортни натури. Това е поради факта, че майките им по време на своята бременност са били изложени на летните слънчеви лъчи, с което витамин D влияе върху неродените деца.

Те са романтични 
Хората, родени през октомври, са очарователни и романтични партньори. Венера се управлява от тях, така че те също са известни като "миротворци".

Те са скали или скорпиони 
Тези, родени преди 24 октомври, са скали в хороскопа - стабилни и твърди. Тези, които са родени в края на месеца са Скорпиони и поради това са много страстни, верни, но и упорити.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Тяхното цвете е невен 
Невенът е растение, което може да нарасне до 60 сантиметра и ценено, благодарение на неговите лечебни свойства. Това цвете се използва за облекчаване на изгаряния, рани и различни ужилвания от насекоми.

Ориентирани към работата 
Родените през този месец се грижат за трудовите си отговорности и задачи. Когато започнат нещо, трябва да го завършат.

Техният щастлив камък е опал или турмалин 
Опалът често се свързва с щастие. Но според легендата онези, които носят опал и не са родени през октомври, ще имат инциденти. Турмалинът се смята за защитник от лошата енергия и негативните мисли.

Те имат дълъг живот 
Хората, родени между септември и ноември, често живеят до 100 години. Но тези, които са родени през октомври, имат най-голям шанс да преживеят дълбока старост.