Овен

Началото на деня ще бъде интензивно и интересно. Звездите са на ваша страна. Добре е да се възползвате от това и да предприемете нещо съвсем ново; бързо ще успеете. Възможни са успешни съвпадения, някои неочаквани събития, които ще ви тласнат към интересни мисли.

Телец 

Добър ден за решаване на трудни проблеми. Вие сте сериозни, внимателни към детайлите, опитвайки се да не пренебрегвате нищо. Мнозина от вас се учат от грешките на другите и това им позволява да избягват собствените си грешки. Отношенията с близките се развиват хармонично.

Животът на 3 зодии ще се преобърне тотално през април

Близнаци

Спокоен, ползотворен ден. Подходящ е за приключване на дела, започнати по-рано. Някои от вас ще намерят отговори на въпроси, които ги вълнуват от дълго време. Възможни са добри идеи, истински прозрения.

Рак 

Началото на деня ще бъде лесно и успешно. По-добре да не отлагате нищо за дълго. Възползвайте се от благоприятният набор от обстоятелства, за да приложите замисленото отдавна. Възможно е да имате възможност да поправите някои грешки, допуснати по-рано или да наваксате.

Лъв

Ще имате невероятен пик на активност през целия ден. Но разпределете повечето дела и важни събития в началото на деня. Ако изведнъж трябва да излезете със собствени инициативи, тогава проявете смелост.

Дева 

Не желаейки да седите безучастни, вие си намирате задачи, които искате да решите незабавно. Вероятни са интересни предложения. Те могат да се отнасят до бизнес или някакъв творчески проект, който ви интересува.

Везни

Научете се да реагирате спокойно на събития, които се случват около вас. Разпределете периодите на почивка и работа равномерно. Създават се условия за приятна комуникация с представители на противоположния пол.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Скорпион 

Може да е трудно да запазите спокойствие в началото на деня. Хората около вас често се нуждаят от вашата помощ. Следобедът ще бъде лек и приятен. Вероятни са интересни запознанства. Не е изключено началото на приятелски или романтични отношения.

Стрелец 

Страхотен ден, който ви дава шанс да успеете в много неща. Вие сте изобретателни, често действате по свой начин, търсите своя път към целта вместо да следвате другите. Личните отношения се развиват хармонично, близките ви подкрепят във всичко. Вероятни са неочаквани срещи.

Козирог 

Ще постигнете желания успех в работата, защото влагате своята енергия и самочувствие. Следобед ще настъпят някакви обстоятелства, които ще ви принудят да промените плановете си.

Тлъсти пачки за 6 зодии през април

Водолей 

Ярък, наситен ден, идеален за творчески дейности. Много представители на знака са изпълнени с вдъхновение, имат идеи, които искат незабавно да реализират. Вие ще бъдете зависими от преобладаващите обстоятелства.

Риби 

Като цяло денят е благоприятен. Постарайте се да се възползвате възможно най-ефективно. Ще имате добри възможности, но е по-добре да не разпилявате енергията си и да се фокусирате върху това, което смятате за най-важно.

Съветите на Фортуна
За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. За мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия.

Избягвайте да вземате важни решения. Стремете се към неща и хора, които могат да повдигнат настроението ви. Покажете любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Не трябва да се нарушава хармонията на света със спорове и разправии. Добре е да се помирите с тези, с които сте скарани. Внимавайте да не счупите нещо и да не се порежете. Не е хубаво да видите кръв.